Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Cальса до м'яса
18.11.2014, 21:34

 

 


 

Інгредієнти:

 

►1 середній ананас
►1-2 яблука
►1 пучок м'яти
►цедра і сік 1 великого лайма
►3 см свіжого кореня імбиру
►4 ст. л. яблучного оцту
►1 ч. л. меду
►сіль, мелений чорний перець

 


 

Приготування:

 

  1. У м'яти відокремте стебла від листя. Ананас очистіть від шкірки, виріжте середину. М'якоть наріжте дрібними кубиками, а серцевину подрібніть блендером разом із стеблами м'яти в пюре.
  2. Очистіть яблука і наріжте невеликими кубиками. Листя м'яти і очищений імбир дрібно порубати. У сотейнику змішайте оцет, мед, сік лайма, імбир і пюре з серцевини. Доведіть до кипіння. Через 3 хв. додайте яблука. Через 2 хв. зніміть з вогню.
  3. Додайте цедру, шматочки ананаса, сіль і перець. Повністю остудіть і подавайте до жирної птиці і м'яса.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарніри | Додав: unknown
Переглядів: 275
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz