Інгредієнти:
►1 середній ананас
►1-2 яблука
►1 пучок м'яти
►цедра і сік 1 великого лайма
►3 см свіжого кореня імбиру
►4 ст. л. яблучного оцту
►1 ч. л. меду
►сіль, мелений чорний перець
Приготування:
- У м'яти відокремте стебла від листя. Ананас очистіть від шкірки, виріжте середину. М'якоть наріжте дрібними кубиками, а серцевину подрібніть блендером разом із стеблами м'яти в пюре.
- Очистіть яблука і наріжте невеликими кубиками. Листя м'яти і очищений імбир дрібно порубати. У сотейнику змішайте оцет, мед, сік лайма, імбир і пюре з серцевини. Доведіть до кипіння. Через 3 хв. додайте яблука. Через 2 хв. зніміть з вогню.
- Додайте цедру, шматочки ананаса, сіль і перець. Повністю остудіть і подавайте до жирної птиці і м'яса.
bon appetit:)
|