Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Гарнір з кускусу
18.11.2014, 21:01

 

 


 

Інгредієнти:

 

►4 великих різнокольорових солодких перці
►400 г кускусу
►оливкова олія
►сіль, мелений чорний перець

 


 

Приготування:

 

  1. Розріжте перці уздовж на 2-3 частини, видаліть плодоніжки з насінням і перегородками. Змастіть шкірку оливковою олією, покладіть перці на застелене пергаментом або фольгою деко і поставте прямо під сильно розігрітий гриль. Запікайте до почорніння шкірки.
  2. Покладіть перці в миску, затягніть плівкою і залиште на 10 хв. Потім очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
  3. Налийте в каструлю 4 ст. л. олії, покладіть кускус, сіль і перець, перемішайте. Приготуйте кускус відповідно до інструкції на упаковці, розворушіть виделкою і додайте печені перці. Подавайте гарячим або остиглим.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарніри | Додав: unknown
Переглядів: 343
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz