Інгредієнти:
►4 великих різнокольорових солодких перці
►400 г кускусу
►оливкова олія
►сіль, мелений чорний перець
Приготування:
- Розріжте перці уздовж на 2-3 частини, видаліть плодоніжки з насінням і перегородками. Змастіть шкірку оливковою олією, покладіть перці на застелене пергаментом або фольгою деко і поставте прямо під сильно розігрітий гриль. Запікайте до почорніння шкірки.
- Покладіть перці в миску, затягніть плівкою і залиште на 10 хв. Потім очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
- Налийте в каструлю 4 ст. л. олії, покладіть кускус, сіль і перець, перемішайте. Приготуйте кускус відповідно до інструкції на упаковці, розворушіть виделкою і додайте печені перці. Подавайте гарячим або остиглим.
bon appetit:)
|