Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Пудинг з цукіні
18.11.2014, 20:35

 

 


 

Інгредієнти:

 

►3 склянки свіжих або заморожених кукурудзяних зерен
►1 великий цукіні
►1/3 склянки борошна
►3 яйця
►3 жовтки
►3 склянки жирних вершків
►вершкове масло
►1/2 ч. л. солі

 


 

Приготування:

 

  1. Нагрійте духовку до 175° С. Змастіть маслом форму для запікання розміром 22х28 см. Наріжте цукіні маленькими кубиками. Якщо ви використовуєте заморожену кукурудзу, разморозьте її в холодильнику або покладіть в миску і залийте окропом на 5 хв. Відкиньте на друшляк і обсушіть.
  2. Покладіть кукурудзу і цукіні в миску, всипте борошно і перемішайте, щоб овочі були покриті нею рівномірно. Потім перекладіть у форму.
  3. Змішайте яйця і жовтки. Додайте вершки і сіль і добре збийте. Залийте яєчно-вершковою сумішшю овочі. Поставте форму в духовку на 1 год. Пудинг повинен підрум'янитися зверху. Дістаньте готовий пудинг з духовки і залиште на 10-15 хв. Подавайте гарячим.

 

Господині на замітку

 

Ніжний і легкий, наповнений різнобарвними овочами, такий пудинг нікого не залишить байдужим. Його можна їсти як самостійну страву на сніданок або легку вечерю або подати на гарнір до парових котлет або до курки.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарніри | Додав: unknown
Переглядів: 311
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz