Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Рататуй
18.11.2014, 20:22

 

 


 

Інгредієнти:

 

►2 середніх баклажана
►2 середніх цукіні
►4 помідори
►1 стакан подрібнених консервованих помідорів
►1 середня цибулина
►2-3 гілочки петрушки
►2 зубчики часнику
►1 ч. Л. суміші прованських трав
►1/2 ч. л. цукру
►оливкова олія
►сіль, мелений чорний перць

 

Приготування:

 

  1. Баклажани наріжте кружальцями завтовшки 3 мм, посоліть і залиште на 30 хв. Промийте під холодною водою і обсушіть.
  2. Наріжте помідори і цукіні кружальцями завтовшки 3 мм.
  3. Очистіть цибулю і дуже дрібно наріжте. Розігрійте в сковороді оливкову олію і обсмажте цибулю до м'якості. Додайте помідори, прованські трави і цукор, посоліть і поперчіть, тушкуйте на слабкому вогні 10-15 хв.
  4. Розігрійте духовку до 200° С. На дно круглої керамічної форми для запікання налийте половину томатного соусу. Покладіть овочі, чергуючи кружечки баклажанів, цукіні і помідорів, посоліть.
  5. Очистіть і дрібно порубайте часник. Наріжте петрушку. Змішайте петрушку і часник, злегка поперчіть. Посипте цією сумішшю рататуй і збризніть оливковою олією.
  6. Накрийте форму з рататуєм фольгою і поставте в духовку на 1 год. Подавайте рататуй гарячим або холодним з соусом.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарніри | Додав: unknown
Переглядів: 306
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz