Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Рис на гарнір в мультиварці
17.04.2015, 19:40

 


 

Інгредієнти:

 

►Рис - 1 склянка (250 мл)
►Цибуля - 0,5 шт.
►Морква - 1 шт.
►Сіль - за смаком
►Спеції - за смаком
►Томатний соус або паста - 3 ч.л.
►Олія - ​​2 ст.л.
►Вода - 375 мл

 


 

Приготування:

 

Рис може послужити гарніром до м'яса або до риби, морепродуктів, грибів або навіть просто до овочевого салату. За допомогою мультиварки ми приготуємо рис без клопоту і дуже швидко.

 

  1. Для того, щоб приготувати рис на гарнір в мультиварки, нам потрібно.
  2. Цибулю подрібнити, моркву наріжемо соломкою.
  3. У чашу мультиварки наллємо масло, поставимо режим "жарка" і обсмажити цибулю.
  4. Потім додамо моркву і обсмажити все разом 1-2 хвилини.
  5. Вимикаємо жарку, насипаємо рис.
  6. У воді розводимо томатний соус.
  7. Додаємо рідину в чашу, насипаємо спеції, наприклад сухий базилік або зіру, і не забуваємо посолити.
  8. Готуємо на режимі рис або плов.
  9. Смачний рис на гарнір приготований в мультиварці готовий.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарніри | Додав: unknown | Теги: рис, гарнір, мультиварка, другі страви
Переглядів: 313
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz