Інгредієнти:
►Рис - 1 склянка (250 мл)
►Цибуля - 0,5 шт.
►Морква - 1 шт.
►Сіль - за смаком
►Спеції - за смаком
►Томатний соус або паста - 3 ч.л.
►Олія - 2 ст.л.
►Вода - 375 мл
Приготування:
Рис може послужити гарніром до м'яса або до риби, морепродуктів, грибів або навіть просто до овочевого салату. За допомогою мультиварки ми приготуємо рис без клопоту і дуже швидко.
- Для того, щоб приготувати рис на гарнір в мультиварки, нам потрібно.
- Цибулю подрібнити, моркву наріжемо соломкою.
- У чашу мультиварки наллємо масло, поставимо режим "жарка" і обсмажити цибулю.
- Потім додамо моркву і обсмажити все разом 1-2 хвилини.
- Вимикаємо жарку, насипаємо рис.
- У воді розводимо томатний соус.
- Додаємо рідину в чашу, насипаємо спеції, наприклад сухий базилік або зіру, і не забуваємо посолити.
- Готуємо на режимі рис або плов.
- Смачний рис на гарнір приготований в мультиварці готовий.
bon appetit:)
|