Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Розсипчастий рис в мультиварці
17.04.2015, 19:52

 

Пропоную приготувати рис в мультиварці. У кожної господині напевно знайдеться свій спосіб зробити рис розсипчастим, і я буду рада, якщо ви поділіться ним в коментарях до рецепту. Для тих же, у кого ще поки немає досвіду, я поділюся своїм. Якщо брати занадто багато води, то рис її всю вбере і перетвориться на кашу, тому важливо дотримуватися пропорції інгредієнтів.

 


 

Інгредієнти:

 

►Рис - 1 склянка (250 мл)
►Вода - 400 мл
►Сіль - за смаком
►Олія - ​​1 ст.л.

 


 

Приготування:

 

  1. Для того, щоб зварити розсипчастий рис в мультиварці, нам потрібно.
  2. Промиємо рис прохолодною проточною водою.
  3. У чашу наллємо рослинне масло, включимо режим жарка, додамо крупу і злегка її обсмажити помішуючи.
  4. Наллємо воду, посолити, закриємо кришку.
  5. Включимо режим "рис" або "плов", залежно від моделі мультиварки.
  6. Якщо дозволяє час, після закінчення готування залишимо рис на підігріві хвилин на 10-15, потім відкриємо мультиварку і перемішаємо.
  7. Подаємо розсипчастий рис приготований в мультиварці як гарнір.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарніри | Додав: unknown | Теги: рис, гарнір, мультиварка, другі страви
Переглядів: 307
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz