Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Запечені овочі
18.11.2014, 21:24

 

 


 

Інгредієнти:

 

►500 г самої дрібної молодої картоплі
►4 середні морквини
►4 великих солодких перці різного кольору
►500 г гарбуза
►12-15 невеликих цибулин шалот
►5 головок часнику
►2 гілочки розмарину
►1 гілочка чебрецю
►90-110 мл оливкової олії "екстра вірджин"
►сіль, мелений чорний перець

 


 

Приготування:

 

  1. Картоплю вимийте щіткою і обсушити. Якщо вона все ж досить велика, розріжте навпіл. У гарбуза видаліть насіння і шкірку. Наріжте гарбуз не надто великими скибочками.
  2. Розріжте солодкі перці уздовж, кожен на 4-6 частин. Видаліть насіння і білі перегородки. Цибулини шалот очистіть і надріжте вздовж навпіл, не прорізаючи до кінця. Моркву очистіть і наріжте великими брусками.
  3. Головки часнику розріжте поперек навпіл, не очищаючи. Видаліть стебла у чебрецю і розмарину.
  4. У великій мисці змішайте оливкову олію, листочки пряних трав, щедро посоліть і поперчіть. Покладіть в цю суміш всі підготовлені овочі, крім часнику, і ретельно перемішайте, краще руками.
  5. Перекладіть овочі на застелене папером для випічки деко рівним шаром. У олію що залишилось в мисці занурюйте розрізом вниз часник і викладайте його між овочами.
  6. Запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці до м'якості овочів, приблизно 35 хв. Викладіть готові овочі на підігріте блюдо і збризніть олією що залишилось в мисці.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарніри | Додав: unknown
Переглядів: 334
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz