Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Каші

Гарбузова каша в мультиварці
17.04.2015, 17:09

 

Гарбузова каша сама по собі хороша! Особливо якщо гарбуз попався визрілим, яскравий і солодкий, як у мене.

Більшість готує гарбузову кашу з пшоном, а я більше люблю з геркулесом. Я взагалі все люблю з геркулесом! Так що і цю кашу буду готувати з геркулесом.

 


 

Інгредієнти:

 

►Гарбуз - 500 грам
►Геркулес - 1,5 мультистакана (240 мл)
►Молоко - 320 мл
►Водо- 320 мл
►Сіль - за смаком
►Мед - 2 ст.л.
►Масло вершкове - 40 грам (за бажанням)

 


 

Приготування:

 

Хочу, щоб в мультиварці гарбузова каша вийшла такою ж як у українській печі - смачною і ароматною.

Молоко і воду візьму в пропорції 1: 1. Якщо любите на молоці, то можете воду і не додавати. Це - на ваш смак.

  1. Приготуємо гарбуз, мед, молоко, воду, геркулес, трохи солі.
  2. Гарбуз очистити і нарізати на крупній тертці, можна нарізати кубиками.
  3. Викласти гарбуз у чашу мультиварки і влити один мультистакан води.
  4. Виставити режим "Свій вибір". Час - 30 хвилин. Температуру - 100 градусів.
  5. Через 10 хвилин відкрити кришку і перемішати. Увага! Остерігайтеся гарячої пари. Гарбуз став м'яким.
  6. Всипати геркулес.
  7. Влити ще один стакан води (мультистакан 160 мл). Додати трохи солі.
  8. Влити молоко. Перемішати і закрити кришку. Каша буде варитися ще 20 хвилин.
  9. Коли пролунає звуковий сигнал, каша - готова. Можете додати мед і масло. Я цього робити не буду, а все подам на стіл. Нехай кожен сам собі покладе.
  10. Подавати приготовлену в мультиварці гарбузову кашу краще гарячою з медом, маслом або навіть з цукатами, а мій чоловік любить з суничним варенням.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Каші | Додав: unknown
Переглядів: 376
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz