Пропоную рецепт приготування простої, ситної і дуже смачної горохової каші в мультиварці.
Інгредієнти:
►Горох - 1 склянка (250 мл)
►Сіль - за смаком
►Вода - 1 склянка
Приготування:
Якось почула, що горох і квасоля вимочують перед варінням для того, щоб позбавиться від олігосахаридів що містяться в них, які викликають в кишечнику бродіння і неприємні відчуття, і тепер завжди дотримуюся цього правила.
Подавати горохову кашу можна в пісному варіанті, як у мене, або з вершковим маслом, або приготувати цибульну засмажку, або взагалі використовувати кашу як гарнір.
- Горох замочуємо на 4 години.
- Потім зливаємо воду і добре промиваємо горох під проточною водою.
- Висипаємо горох в чашу мультиварки і заливаємо його склянкою води. Вода повинна тільки трохи покривати горох.
- Готуємо на режимі "тушіння" 40 хвилин. Додаємо сіль і перемішуємо.
- Горохова каша в мультиварці готова!
Я посипала кунжутом і полила оливковою олією. Їла з квашеною капустою.
bon appetit:)
|