Лляну кашу можна приготувати різними способами, спочатку покажу варіант із лляного борошна. Оскільки лляна кашка темна, то туди відмінно вписується чорнослив і за кольором, і для солодощів замість цукру або меду. Кашка виходить як кисіль в'язкої консистенції і, мало які дітки, захочуть її їсти. Багато які чоловіки теж можуть не оцінити це блюдо, а от для дам, які прагнуть стежити за своєю вагою, люблять корисні сніданки, лляна кашка - саме те.
Інгредієнти:
►Льняна мука - 1,5 ст. ложки;
►Чорнослив - 3-5 штук;
►Окріп - 1 стакан / 200 мл.
Приготування:
Вона готується практично моментально, ситна, поживна і корисна для ШКТ! Користь лляних продуктів практично у всіх на слуху.
Чорнослив у лляний каші може бути подрібненим до бажаного ступеня, тоді готуйте кашу за допомогою блендера. Якщо залишите чорнослив цілим або порізаним на шматочки ножем, то блендер не знадобиться.
- Вимийте чорнослив. Помістіть його в склянку блендера.
- Влийте близько 50 мл окропу.
- Додайте порцію льняної муки і перемішайте.
- Долийте решту окропу і пробийте масу занурювальним блендером.
- Лляна каша з чорносливом готова.
bon appetit:)
|