Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Каші

Лляна каша з чорносливом
03.02.2015, 00:07

 

Лляну кашу можна приготувати різними способами, спочатку покажу варіант із лляного борошна. Оскільки лляна кашка темна, то туди відмінно вписується чорнослив і за кольором, і для солодощів замість цукру або меду. Кашка виходить як кисіль в'язкої консистенції і, мало які дітки, захочуть її їсти. Багато які чоловіки теж можуть не оцінити це блюдо, а от для дам, які прагнуть стежити за своєю вагою, люблять корисні сніданки, лляна кашка - саме те.

 


 

Інгредієнти:

 

►Льняна мука - 1,5 ст. ложки;
►Чорнослив - 3-5 штук;
►Окріп - 1 стакан / 200 мл.

 


 

Приготування:

 

Вона готується практично моментально, ситна, поживна і корисна для ШКТ! Користь лляних продуктів практично у всіх на слуху.

 

Чорнослив у лляний каші може бути подрібненим до бажаного ступеня, тоді готуйте кашу за допомогою блендера. Якщо залишите чорнослив цілим або порізаним на шматочки ножем, то блендер не знадобиться.

 

  1. Вимийте чорнослив. Помістіть його в склянку блендера.
  2. Влийте близько 50 мл окропу.
  3. Додайте порцію льняної муки і перемішайте.
  4. Долийте решту окропу і пробийте масу занурювальним блендером.
  5. Лляна каша з чорносливом готова.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Каші | Додав: unknown
Переглядів: 313
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz