Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Каші

Пшоняна каша в мультиварці
17.04.2015, 16:32

 

Деякі не люблять пшоняну кашу через імовірність присутності гіркоти. Але ніякої гіркоти не буде, якщо пшоно попередньо дуже ретельно промити.

А ще для пшоняної, як і для інших видів каш, важлива правильна пропорція - співвідношення води й крупи. Саме при її дотриманні каша не буде сухою або сирою. Вам не доведеться весь час підливати воду.

Смачна пшоняна каша - розсипчаста, м'яка. І це відмінний гарнір до м'яса.

Особливо мені подобається пшоняна каша в мультиварці! Та й проблем з її приготуванням тут ніколи не виникає. Спробуйте і ви! Тільки попередньо запам'ятайте всі нюанси;)

 


 

Інгредієнти:

 

►Пшоно - 2 мультистакана = приблизно 300 грам
►Вода - 4 мультистакана = 640 мл
►Сіль - за смаком
►Масло вершкове - 40 грам

 


 

Приготування:

 

Отже, приступимо.

  1. Для приготування в мультиварці пшоняної каші на воді підготуйте пшоно, воду, вершкове масло, сіль.
  2. Пшоно відміряйте і пересипте в миску. Залийте пшоно водою. Бачите, яка брудна, каламутна вода?
  3. Так от, нам потрібно, щоб вода стала чистою і прозорою. Тому промийте пшоно стільки разів, щоб вода стала кришталево-прозорою (кожен раз зливаючи воду).
  4. Так пшоно НЕ БУДЕ гірчити, і каша вийде смачною.
  5. Промите пшоно пересипте в каструльку мультиварки. Всипте сіль за смаком і додайте грам 20 вершкового масла.
  6. Залийте пшоно кип'яченою водою в тій пропорції, яка дана в інгредієнтах, і варіть кашу на програмі "Крупа" 25 хвилин.
  7. Додайте в кашу ще трохи олії, перемішайте, як би розпушуючи її.
  8. От і все. Пшоняна каша на воді готова до подачі! :)

 

bon appetit:)

 

Категорія: Каші | Додав: unknown
Переглядів: 387
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz