Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Каші

Рисова каша з гарбузом
17.04.2015, 18:20

 

Гарбуз - досить корисний овоч, який добре поєднується з багатьма продуктами. Хороший він і в кашах. Найпопулярніша - пшоняна з гарбузом, але сьогодні ми приготуємо не менше смачну - рисову.

 


 

Інгредієнти:

 

►Рис - 1 мультистакан
►Молоко - 6 мультистаканів
►Гарбуз - 150 грам
►Сіль - за смаком
►Цукор - за смаком
►Масло вершкове - на смак

 


 

Приготування:

 

Кількість гарбуза регулюйте на свій смак. Моя родина любить, коли його не дуже багато.

  1. Гарбуз очищаємо і нарізаємо на маленькі шматочки.
  2. Рис добре промиваємо під проточною водою.
  3. У чашу наливаємо молоко, додаємо рис, кладемо нарізаний гарбуз, сиплемо сіль і цукор. Я каші не солю і не солоджу. Замість цього при подачі поливаю її медом.
  4. Готуємо на автоматичному режимі "молочна каша".
  5. Рисова каша з гарбузом в мультиварці вдалася! Подаємо з вершковим маслом і медом.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Каші | Додав: unknown
Переглядів: 322
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz