"Мамин рецепт фаршу для котлет. Можна використовувати не тільки яловичину, але і баранину, свинину і навіть фарш з птиці."
Інгредієнти:
►1 кг фаршу з яловичини
►2 шматки хліба
►2 цибулини
►2 яйцa
►сіль, перець
Приготування:
- Пропустити цибулю, яйця і хліб через м'ясорубку або порубати в комбайні.
- Додати пропущені інгредієнти до фаршу. Посолити і поперчити за смаком.
- З готового фаршу зліпити котлети. Якщо руки змочити водою, фарш НЕ прилипатиме. Викласти котлети на деко або в форму для запікання, додати трохи води.
- Поставити в духовку. Запікати близько 30-40 хвилин при температурі 180° С.
Порада
При бажанні котлети можна і посмажити. Але в духовці, вони виходять менш жирними.
bon appetit:)
|