Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Котлети

Котлети з яловичини
12.11.2014, 22:29

 

"Мамин рецепт фаршу для котлет. Можна використовувати не тільки яловичину, але і баранину, свинину і навіть фарш з птиці."

 


 

Інгредієнти:

 

►1 кг фаршу з яловичини
►2 шматки хліба
►2 цибулини
►2 яйцa
►сіль, перець

 


 

Приготування:

 

  1. Пропустити цибулю, яйця і хліб через м'ясорубку або порубати в комбайні.
  2. Додати пропущені інгредієнти до фаршу. Посолити і поперчити за смаком.
  3. З готового фаршу зліпити котлети. Якщо руки змочити водою, фарш НЕ прилипатиме. Викласти котлети на деко або в форму для запікання, додати трохи води.
  4. Поставити в духовку. Запікати близько 30-40 хвилин при температурі 180° С.

 

Порада

 

При бажанні котлети можна і посмажити. Але в духовці, вони виходять менш жирними.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Котлети | Додав: unknown
Переглядів: 287
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz