Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Котлети

Котлети з телятини
12.11.2014, 23:01

 

"Дуже простий рецепт смачних парових котлет. Готувати котлети можна в пароварці або на сковороді з водичкою."

 


 

Інгредієнти:

 

►500 г фаршу з телятини (або нежирної яловичини)
►1 велика цибулина
►1 картоплина
►1 яйце
►1 булочка або пару шматочків білого хліба
►1/3 склянки молока
►сіль, перець (можна будь приправи на ваш смак)

 


 

Приготування:

 

  1. В фарш додати дрібно нарізану цибулю, натерту на дрібній тертці картоплю, яйце, булочку, замочену в молоці. Додати сіль і перець. Можна додати пряні трави.
  2. Добре вимісити фарш. Вологими руками сформувати котлетки. Викласти в пароварку і готувати 20-25 хвилин. Я роблю просто в сковороді з водичкою: на розігріту сковороду викласти котлетки, додати близько 1 склянки водички, довести до кипіння. Тут же накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 20 - 25 хвилин, поки вода майже повністю не випарується. Спробуйте, дуже смачно!

 

bon appetit:)

 

Категорія: Котлети | Додав: unknown
Переглядів: 318
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz