Інгредієнти:
►700 г курячого філе
►200 г печериць
►3 цибулини
►2 зубки часнику
►4 яйця
►150 г манної крупи
►120 г майонезу
►3 ст. ложки рослинної олії
►коріандр
►чорний мелений перець за смаком
►сіль за смаком.
Приготування:
- Дрібно поріжте цибулю. Печериці почисти і поріжте невеликими шматочками. Занадто дрібно різати не потрібно, тому що в процесі приготування гриби сильно вжаряться.
- Цибулю обсмажити на олії 5 хвилин, потім додайте гриби і, помішуючи, смажте на середньому вогні, поки з грибів вийде зайва рідина.
- Поки гриби остигають, займыться приготуванням фаршу для курячих котлет.
- Куряче філе порыжте на дрібні шматочки.
- З'єднайте курку, обсмажену цибулю з грибами, подрібнений часник, додайте манку, яйця, майонез, спеції, сіль і гарненько перемішати.
- Поставте фарш в холодильник на 20-30 хвилин.
- Столовою ложкою сформуйте курячі котлети і викладыть їх на розігріту сковороду з рослинним маслом.
- Обсмажуйте котлети до золотистої скоринки на середньому вогні приблизно по 5 хвилин з обох сторін.
- Подавайте курячі котлети гарячими з картопляним гарніром, рисом або овочами.
bon appetit:)
|