Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Котлети

Курячі котлети з грибами
15.05.2014, 14:57

 


 

Інгредієнти:

 

►700 г курячого філе
►200 г печериць
►3 цибулини
►2 зубки часнику
►4 яйця
►150 г манної крупи
►120 г майонезу
►3 ст. ложки рослинної олії
►коріандр
►чорний мелений перець за смаком
►сіль за смаком.

 


 

Приготування:

 

  1. Дрібно поріжте цибулю. Печериці почисти і поріжте невеликими шматочками. Занадто дрібно різати не потрібно, тому що в процесі приготування гриби сильно вжаряться.
  2. Цибулю обсмажити на олії 5 хвилин, потім додайте гриби і, помішуючи, смажте на середньому вогні, поки з грибів вийде зайва рідина.
  3. Поки гриби остигають, займыться приготуванням фаршу для курячих котлет.
  4. Куряче філе порыжте на дрібні шматочки.
  5. З'єднайте курку, обсмажену цибулю з грибами, подрібнений часник, додайте манку, яйця, майонез, спеції, сіль і гарненько перемішати.
  6. Поставте фарш в холодильник на 20-30 хвилин.
  7. Столовою ложкою сформуйте курячі котлети і викладыть їх на розігріту сковороду з рослинним маслом.
  8. Обсмажуйте котлети до золотистої скоринки на середньому вогні приблизно по 5 хвилин з обох сторін.
  9. Подавайте курячі котлети гарячими з картопляним гарніром, рисом або овочами.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Котлети | Додав: unknown
Переглядів: 326
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz