Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Курячі шашлички з пастою
02.02.2015, 23:52

 

Паста "Тікка Масала" - дивовижна паста! В ній стільки приправ і прянощів, що вона до будь-якого м'яса додасть неповторний смак. Приготувати самим цю пасту нелегко, але якщо у вас, як у мене, є готова, то пропоную вам ось таке блюдо. У вільний час можна замаринувати м'ясо, а ввечері - 10 хвилин, і у вас готова смачна вечеря.

 


 

Інгредієнти:

 

►Паста "Тікка Масала" - 3 ст.л;
►Куряче філе - 0,5 кг;
►Ріпчаста цибуля - 1 шт;
►Лайм - 0,5 шт;
►Кокосове молоко - 200 мл.

 


 

Приготування:

 

  1. Для приготування: куряча грудка, паста "Тікка Масала", кокосове молоко, ріпчаста цибуля, лайм.
  2. Цибулю наріжемо півкільцями, курячу грудку - невеликими шматочками. Змішаємо куряче філе, пасту, кокосове молоко, нарізану цибулю і сік лайма. Добре все перемішати. Накриємо кришкою, ставимо в холодильник і забуваємо про ємності з м'ясом на 2 години. Можна і довше, можна залишити на ніч.
  3. Шпажки на 10 хвилин замочуємо у воді. Це робиться для того, щоб вони не горіли при смаженні. Нанизуємо м'ясо на шпажки ...
  4. Смажимо на сковорідці-гриль з додаванням невеликої кількості масла.
  5. Шашлички готові. Подаємо теплими. Маринад, що залишився, я довела до густоти і подала як соус.

 

bon appetit:)

 

Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown
Переглядів: 312
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz