Паста "Тікка Масала" - дивовижна паста! В ній стільки приправ і прянощів, що вона до будь-якого м'яса додасть неповторний смак. Приготувати самим цю пасту нелегко, але якщо у вас, як у мене, є готова, то пропоную вам ось таке блюдо. У вільний час можна замаринувати м'ясо, а ввечері - 10 хвилин, і у вас готова смачна вечеря.
Інгредієнти:
►Паста "Тікка Масала" - 3 ст.л;
►Куряче філе - 0,5 кг;
►Ріпчаста цибуля - 1 шт;
►Лайм - 0,5 шт;
►Кокосове молоко - 200 мл.
Приготування:
- Для приготування: куряча грудка, паста "Тікка Масала", кокосове молоко, ріпчаста цибуля, лайм.
- Цибулю наріжемо півкільцями, курячу грудку - невеликими шматочками. Змішаємо куряче філе, пасту, кокосове молоко, нарізану цибулю і сік лайма. Добре все перемішати. Накриємо кришкою, ставимо в холодильник і забуваємо про ємності з м'ясом на 2 години. Можна і довше, можна залишити на ніч.
- Шпажки на 10 хвилин замочуємо у воді. Це робиться для того, щоб вони не горіли при смаженні. Нанизуємо м'ясо на шпажки ...
- Смажимо на сковорідці-гриль з додаванням невеликої кількості масла.
- Шашлички готові. Подаємо теплими. Маринад, що залишився, я довела до густоти і подала як соус.
bon appetit:)
|