Лагман - традиційне м'ясне блюдо в Узбекистані, Казахстані, Киргизії, Китаї та інших країнах Середньої Азії. Основні інгредієнти для класичного рецепту Лагмана - це м'ясо (підливи), зазвичай з баранини, а також хитро приготовлена домашня локшина.
Інгредієнти:
►Свинина - 700 грам;
►Перець солодкий - 1 шт;
►Морква - 2 шт;
►Цибуля ріпчаста - 1 шт;
►Помідори - 3 шт;
►Олія - 50 мл;
►Картопля - 3 шт;
►Часник - 2 зубчики;
►Вода - 2 склянки;
►Сіль, кмин, коріандр і паприка мелена - на смак;
►Локшина Лагман - 400 грам.
Приготування:
Сьогодні я хочу запропонувати Вам адаптований під Українську кухню рецепт лагмана зі свинини і готовою локшиною. Готувати його я буду в мультиварці.
Для приготування Лагмана підготуйте необхідні продукти:
- Обсмажте м'ясо з двох боків на олії - на режимі "Жарка", встановивши час 12 хвилин.
- За 2 хвилини до закінчення смаження додайте цибулю. Обсмажуйте помішуючи.
- До м'яса додайте перець, помідори та картоплю, порізані кубиками.
- Поріжте і додайте в чашу мультиварки моркву і часник.
- Додайте кмин, коріндр і паприку за смаком.
- Налийте води і посоліть.
- Готуйте на режимі "Тушіння" 1 годину.
- Потім відваріть локшину лагман на протязі 6-8 хвилин у підсоленій воді. Воду злийте.
- На локшину викладіть м'ясо з овочами. Посипте зеленню.
bon appetit:)
|