Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Лагман зі свинини
02.02.2015, 20:41

 

Лагман - традиційне м'ясне блюдо в Узбекистані, Казахстані, Киргизії, Китаї та інших країнах Середньої Азії. Основні інгредієнти для класичного рецепту Лагмана - це м'ясо (підливи), зазвичай з баранини, а також хитро приготовлена домашня локшина.

 


 

Інгредієнти:

 

►Свинина - 700 грам;
►Перець солодкий - 1 шт;
►Морква - 2 шт;
►Цибуля ріпчаста - 1 шт;
►Помідори - 3 шт;
►Олія - 50 мл;
►Картопля - 3 шт;
►Часник - 2 зубчики;
►Вода - 2 склянки;
►Сіль, кмин, коріандр і паприка мелена - на смак;
►Локшина Лагман - 400 грам.

 


 

Приготування:

 

Сьогодні я хочу запропонувати Вам адаптований під Українську кухню рецепт лагмана зі свинини і готовою локшиною. Готувати його я буду в мультиварці.

 

Для приготування Лагмана підготуйте необхідні продукти:

 

  1. Обсмажте м'ясо з двох боків на олії - на режимі "Жарка", встановивши час 12 хвилин.
  2. За 2 хвилини до закінчення смаження додайте цибулю. Обсмажуйте помішуючи.
  3. До м'яса додайте перець, помідори та картоплю, порізані кубиками.
  4. Поріжте і додайте в чашу мультиварки моркву і часник.
  5. Додайте кмин, коріндр і паприку за смаком.
  6. Налийте води і посоліть.
  7. Готуйте на режимі "Тушіння" 1 годину.
  8. Потім відваріть локшину лагман на протязі 6-8 хвилин у підсоленій воді. Воду злийте.
  9. На локшину викладіть м'ясо з овочами. Посипте зеленню.

 

bon appetit:)

 

Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown
Переглядів: 370
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz