Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Печеня в горщиках в духовці
02.02.2015, 20:57

 

Печеня в горщиках - дуже зимове блюдо. Смачне і ситне, з м'яса, картоплі і овочів, буде дуже до речі в холодні вечори. Печеня можна приготувати як другу страву, але додавши більше рідини, зійде і за густий суп.

 


 

Інгредієнти:

 

►М'ясо - 700 грам;
►Картопля - 800 грам;
►Цибуля ріпчаста - 2 шт;
►Морква - 1 шт;
►Перець чорний горошком - 12 шт;
►Лавровий лист - 4 шт;
►Часник - 3 зубчики;
►Рослинна олія - 40 грам;
►Сіль - за смаком.

 


 

Приготування:

 

  1. М'ясо для печені взяти на свій смак. Підготувати інгредієнти до закладки в горщики. Для цього: картоплю очистити і нарізати довільними кубиками. М'ясо промити і видалити зайвий жир і жили, може навіть кістки. Нарізати шматками.
  2. Цибулю і моркву нарізати на свій розсуд. У мене цибуля тонкими четвертинками кілець, а морква тонкими брусочками.
  3. М'ясо обсмажити в олії на сильному вогні, щоб схопилася верхня скоринка.
  4. Тепер все укласти шарами в горщики. Нарізану картоплю на дно.
  5. Потім укласти моркву з цибулею, перець горошком і лаврушку.
  6. Викласти обсмажене м'ясо і додати сіль. Налити води третину горщика, а якщо хочете рідини більше, тоді половину горщика.
  7. Поставити в холодну духовку і нагріти її до 190° С. Близько 60 хвилин буде потрібно для приготування печені. Однак час може коливатися від розміру ваших горщиків і використаного м'яса. За 15 хвилин до завершення приготування печені зубчики часнику видавити через часникодавку в кожен горщик.
  8. Подавати страву гарячою з соліннями.

 

bon appetit:)

 

Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown
Переглядів: 333
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz