Це справжнє чоловіче блюдо: ситне, досить "важке", але дуже і дуже смачне!
Інгредієнти:
►Фарш свинячий - 600 грам;
►Квасоля консервована - 1 банка;
►Мускатний горіх - 1 ст.л;
►Ягоди ялівцю - 5 шт;
►Коріандр в насінні - 1 ст.л;
►Перець чорний, сіль - за смаком;
►Цибуля ріпчаста - 1 шт;
►Часник - 2 зубчики;
►Кабачок - 1 шт. (невеликий);
►Рафінована соняшникова олія для смаження.
Приготування:
- Приготуємо продукти за списком.
- Фарш у мене був готовий, тому мені залишалося тільки натерти на крупну тертку кабачок і додати його в фарш. У ступці розтолочіть сіль, коріандр, перець чорний, часник, ягоди ялівцю і мускатний горіх.
- Суміш прянощів додамо у фарш і добре все вимішуємо. Фарш повинен бути повітряним, соковитим. Відставимо фарш в сторону.
- Займемося квасолею. Цибулю наріжемо дрібно, обсмажимо. Додамо до неї квасолю разом з рідиною. Тушкуємо хвилин 5 на невеликому вогні.
- Соус трохи загусне. Додамо суміш трав. Перемішуємо.
- З фаршу формує невеликі ковбаски, смажимо з двох боків до напівготовності.
- Викладаємо ковбаски у форму, в якій будемо запікати, поверх них - квасоля з травами. Накриємо фольгою й запікаємо при температурі 190° С близько 30 хвилин.
- Страва готова. Подаємо гарячою, присипавши зеленню.
bon appetit:)
|