Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Свинячі ковбаски з квасолею
02.02.2015, 20:31

 

Це справжнє чоловіче блюдо: ситне, досить "важке", але дуже і дуже смачне!

 


 

Інгредієнти:

 

►Фарш свинячий - 600 грам;
►Квасоля консервована - 1 банка;
►Мускатний горіх - 1 ст.л;
►Ягоди ялівцю - 5 шт;
►Коріандр в насінні - 1 ст.л;
►Перець чорний, сіль - за смаком;
►Цибуля ріпчаста - 1 шт;
►Часник - 2 зубчики;
►Кабачок - 1 шт. (невеликий);
►Рафінована соняшникова олія для смаження.

 


 

Приготування:

 

  1. Приготуємо продукти за списком.
  2. Фарш у мене був готовий, тому мені залишалося тільки натерти на крупну тертку кабачок і додати його в фарш. У ступці розтолочіть сіль, коріандр, перець чорний, часник, ягоди ялівцю і мускатний горіх.
  3. Суміш прянощів додамо у фарш і добре все вимішуємо. Фарш повинен бути повітряним, соковитим. Відставимо фарш в сторону.
  4. Займемося квасолею. Цибулю наріжемо дрібно, обсмажимо. Додамо до неї квасолю разом з рідиною. Тушкуємо хвилин 5 на невеликому вогні.
  5. Соус трохи загусне. Додамо суміш трав. Перемішуємо.
  6. З фаршу формує невеликі ковбаски, смажимо з двох боків до напівготовності.
  7. Викладаємо ковбаски у форму, в якій будемо запікати, поверх них - квасоля з травами. Накриємо фольгою й запікаємо при температурі 190° С близько 30 хвилин.
  8. Страва готова. Подаємо гарячою, присипавши зеленню.

 

bon appetit:)

 

Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown
Переглядів: 295
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz