Якщо ви часто робите картоплю, залиту яйцями, спробуйте на цей раз викласти таку начинку на корж. Додайте також квасолю і дрібно нарізані свіжі овочі. І ви зможете відмінно перекусити.
Інгредієнти:
►2 ст. (Приблизно 225 гр.) Заморожених оладок з натертої картоплі
►2 ст. л. вершкового масла
►1/2 дрібно нарізаною маленької головки ріпчастої цибулі
►1/2 ч. л. меленого кумина
►1 банка (425 гр.) Чорної квасолі (злити розсіл і процідити)
►1/2 ст. готової сальси, наприклад, свіжої з перцем чилі і манго
►8 яєць категорії СО
►Сіль і мелений чорний перець
►1/3 ст. крупно натертого сиру Монтерей джек
►1 крупно нарізане авокадо (попередньо очистити і видалити кісточку)
►8 підігрітих коржів тортилья з пшеничного борошна (діаметром 15 см.)
►1/4 ст. нарізаної свіжої кінзи
Приготування:
- У великій сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні розігрійте 1,5 ст. л. вершкового масла. Покладіть картопляні оладки і готуйте, періодично помішуючи, до золотисто-коричневого кольору, приблизно 15 хв.
- У маленькому сотейнику на помірно сильному вогні розігрійте половину столової ложки вершкового масла, що залишилося. Покладіть цибулю і кумін і обсмажте, періодично помішуючи, до м'якості цибулі, приблизно 5 хв. Додайте квасолю і сальсу, зменшіть вогонь до слабкого і готуйте, поки суміш не прогріється, приблизно 2 хв.
- У мисці злегка збийте яйця з 1/2 ч. л. солі і перцем за смаком. Вилийте суміш у сковороду з картоплею і готуйте, помішуючи, поки яйця майже повністю не будуть готові, приблизно 2 хв. Додайте половину сиру і обсмажуйте до готовності яєць, ще приблизно 1 хв. Розкладіть суміш на коржі тортілья, зверху викладіть сальсу з квасолею, шматочки авокадо, посипте кінзою і сиром, що залишився.
bon appetit:)
|