Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Рецепти з тортильї

Тако з рибою махі-махі
21.04.2015, 14:36

Автор рецепта - Боббі Флай (Bobby Flay)

 

Подавайте рибні тако з тими ж добавками, як і м'ясні: сметаною, нашаткованою капустою і сальсою.

 


 

Інгредієнти:

 

Тако:
►450 гр. білої риби із шаруватим м'ясом, таким як махі-махі
►8 коржів тортилья з пшеничного борошна
►1 крупно порізаний перець халапеньйо
►1 ст. л. порошку чилі анчо
►1/4 ст. канолового масла
►Сік 1 лайма
►1/4 ст. нарізаного листя свіжої кінзи

 

Добавки:
►Нашаткована білокачанна капуста
►Гострий соус
►Французький крем-фреш або сметана
►Нарізана тонкими півкільцями червона цибуля
►Дрібно нарізану зелену цибулю
►Нарізані листя кінзи
►Сальса з пюре томатів, див. Рецепт нижче

 

Соус сальса з томатів:
►4 нарізаних великих стиглих помідори
►1 перець чилі серрано
►1 нарізаний скибочками перець халапеньйо
►1 ст. л. гострого соусу чіпотле
►2 ст. л. арахісового масла
►1 крупно нарізана маленька головка ріпчастої цибулі
►4 крупно нарізаних зубки часнику
►1 ст. л. орегано
►1/4 ст. нарізаного листя свіжої кінзи
►Сіль і мелений перець

 


 

Приготування:

 

  1. Розігрійте гриль до помірно високої температури. Покладіть рибу в блюдо середнього розміру. Змішайте масло, сік лайма, порошок чилі анчо, халапеньйо і кінзу і полийте цією сумішшю рибу. Маринуйте 15-20 хв.
  2. Вийміть рибу з маринаду, покладіть на гарячий гриль м'якоттю вниз. Обсмажуйте на грилі протягом 4 хв. з одного боку, а потім переверніть на 30 сек. і зніміть з вогню. Дайте постояти 5 хв., Потім розділіть виделкою на шари.
  3. Покладіть тортилью на гриль і обсмажте протягом 20 сек. Розділіть рибу за кількістю коржів і покладіть всі пропоновані добавки або будь-яку з них.
  4. Соус сальса з помідорівРозігрійте гриль або використовуйте бічну конфорку гриля. У сотейнику середнього розміру розігрійте масло, додайте червону цибулю і часник і готуйте до м'якості. Додайте помідори, перець серрано і халапеньйо і тушкуйте до м'якості помідорів, приблизно 15-20 хв.
  5. Суміш збийте до однорідності занурювальним блендером і тушкуйте ще 10-15 хв. Додайте гострий соус, орегано, кінзу і сік лайма, посоліть і поперчіть за смаком. Вихід: 6-8 порцій

 

bon appetit:)

 

Категорія: Рецепти з тортильї | Додав: unknown | Теги: фаст-фуд, вечеря, Боббі Флай, Мексиканська кухня, Страви з тортильї
Переглядів: 410
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz