Автор рецепта - Боббі Флай (Bobby Flay)
Подавайте рибні тако з тими ж добавками, як і м'ясні: сметаною, нашаткованою капустою і сальсою.
Інгредієнти:
Тако:
►450 гр. білої риби із шаруватим м'ясом, таким як махі-махі
►8 коржів тортилья з пшеничного борошна
►1 крупно порізаний перець халапеньйо
►1 ст. л. порошку чилі анчо
►1/4 ст. канолового масла
►Сік 1 лайма
►1/4 ст. нарізаного листя свіжої кінзи
Добавки:
►Нашаткована білокачанна капуста
►Гострий соус
►Французький крем-фреш або сметана
►Нарізана тонкими півкільцями червона цибуля
►Дрібно нарізану зелену цибулю
►Нарізані листя кінзи
►Сальса з пюре томатів, див. Рецепт нижче
Соус сальса з томатів:
►4 нарізаних великих стиглих помідори
►1 перець чилі серрано
►1 нарізаний скибочками перець халапеньйо
►1 ст. л. гострого соусу чіпотле
►2 ст. л. арахісового масла
►1 крупно нарізана маленька головка ріпчастої цибулі
►4 крупно нарізаних зубки часнику
►1 ст. л. орегано
►1/4 ст. нарізаного листя свіжої кінзи
►Сіль і мелений перець
Приготування:
- Розігрійте гриль до помірно високої температури. Покладіть рибу в блюдо середнього розміру. Змішайте масло, сік лайма, порошок чилі анчо, халапеньйо і кінзу і полийте цією сумішшю рибу. Маринуйте 15-20 хв.
- Вийміть рибу з маринаду, покладіть на гарячий гриль м'якоттю вниз. Обсмажуйте на грилі протягом 4 хв. з одного боку, а потім переверніть на 30 сек. і зніміть з вогню. Дайте постояти 5 хв., Потім розділіть виделкою на шари.
- Покладіть тортилью на гриль і обсмажте протягом 20 сек. Розділіть рибу за кількістю коржів і покладіть всі пропоновані добавки або будь-яку з них.
- Соус сальса з помідорів: Розігрійте гриль або використовуйте бічну конфорку гриля. У сотейнику середнього розміру розігрійте масло, додайте червону цибулю і часник і готуйте до м'якості. Додайте помідори, перець серрано і халапеньйо і тушкуйте до м'якості помідорів, приблизно 15-20 хв.
- Суміш збийте до однорідності занурювальним блендером і тушкуйте ще 10-15 хв. Додайте гострий соус, орегано, кінзу і сік лайма, посоліть і поперчіть за смаком. Вихід: 6-8 порцій
bon appetit:)
|