Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з грибів

Тушковані гриби в мультиварці
17.04.2015, 15:45

 

Днями я готувала тушковані гриби в мультиварці. У мене в розпорядженні опинилися печериці та лисички після заморозки, а взагалі підійдуть будь-які, які є в наявності.

 


 

Інгредієнти:

 

►Гриби - 500 г
►Вода - 200 мл
►Сметана - 100 г
►Борошно - 2 ст.л.
►Масло вершкове - 30 г
►Цибуля - 1 шт.
►Перець - за смаком
►Сіль - за смаком

 


 

Приготування:

 

Страва - мега смачна, рекомендую всім шанувальникам грибів, виходить чудова підлива, яка відмінно поєднується з гарнірами з рису, картоплі або гречки.

  1. Для приготування грибів в мультиварці підготуємо продукти за списком.
  2. На режимі "Жарка" розтопити вершкове масло і злегка обсмажити порізану цибулю.
  3. Додамо борошно, теж обсмажити помішуючи.
  4. Тонкою цівкою дольємо воду.
  5. Покладемо гриби і спеції.
  6. Додамо сметану, зелень, все перемішаємо, закриємо кришку і включимо режим "Тушіння" на 20 хвилин.
  7. Тушковані гриби, приготовані в мультиварці, готові.
  8. Їх можна подати з будь-яким гарніром. У мене з відвареною картоплею.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з грибів | Додав: unknown
Переглядів: 748
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz