Днями я готувала тушковані гриби в мультиварці. У мене в розпорядженні опинилися печериці та лисички після заморозки, а взагалі підійдуть будь-які, які є в наявності.
Інгредієнти:
►Гриби - 500 г
►Вода - 200 мл
►Сметана - 100 г
►Борошно - 2 ст.л.
►Масло вершкове - 30 г
►Цибуля - 1 шт.
►Перець - за смаком
►Сіль - за смаком
Приготування:
Страва - мега смачна, рекомендую всім шанувальникам грибів, виходить чудова підлива, яка відмінно поєднується з гарнірами з рису, картоплі або гречки.
- Для приготування грибів в мультиварці підготуємо продукти за списком.
- На режимі "Жарка" розтопити вершкове масло і злегка обсмажити порізану цибулю.
- Додамо борошно, теж обсмажити помішуючи.
- Тонкою цівкою дольємо воду.
- Покладемо гриби і спеції.
- Додамо сметану, зелень, все перемішаємо, закриємо кришку і включимо режим "Тушіння" на 20 хвилин.
- Тушковані гриби, приготовані в мультиварці, готові.
- Їх можна подати з будь-яким гарніром. У мене з відвареною картоплею.
bon appetit:)
|