Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з яєць

Французький омлет
19.11.2014, 18:26

 

 

 


 

Інгредієнти:

 

►4-5 гілочок різної зелені (шніт-цибуля, петрушка, тархун, кервель)
►2 великих яйця
►1 ст. л. вершкового масла
►сіль

 

Для начинки:

 

►2-3 ст. л. м'якого сиру
►2-3 в'ялених помідора
►мелений перець

 


 

Приготування:

 

  1. Для начинки дрібно наріжте помідори, змішайте з сиром, приправте перцем. Збийте яйця так, щоб білок повністю змішався з жовтком. У зелені видаліть стебла, дуже дрібно порубати листочки, шніт-цибулю тонко наріжте. Додайте зелень в яєчну масу, посоліть, перемішайте.
  2. У сковороді діаметром 22 см з антипригарним покриттям на середньому вогні розтопіть масло. Коли масло запіниться, влийте яєчну масу, дайте постояти на вогні 5-7 сек., Потім почніть енергійно перемішувати вміст сковороди лопаткою, одночасно струшуючи сковороду, щоб яєчна маса розподілялася рівно. Готуйте таким чином приблизно 20 сек., Щоб яйця злегка "схопилися".
  3. Не забираючи з вогню, сильно нахиліть сковороду, щоб більша частина яєчної маси перемістилася в нижню частину сковороди.
  4. Акуратно піддягаючи тонку яєчну плівку, загорніть її на половину омлету. Викладіть начинку по центру.
  5. Постукайте піднятою сковородою по робочій поверхні, щоб омлет частково з'їхав убік.
  6. Лопаткою загорніть частину (третина), що з'їхала на іншу частину омлету, закривши начинку. Переверніть омлет на підігріту тарілку, подавайте негайно.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з яєць | Додав: unknown
Переглядів: 330
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz