Інгредієнти:
►4-5 гілочок різної зелені (шніт-цибуля, петрушка, тархун, кервель)
►2 великих яйця
►1 ст. л. вершкового масла
►сіль
Для начинки:
►2-3 ст. л. м'якого сиру
►2-3 в'ялених помідора
►мелений перець
Приготування:
- Для начинки дрібно наріжте помідори, змішайте з сиром, приправте перцем. Збийте яйця так, щоб білок повністю змішався з жовтком. У зелені видаліть стебла, дуже дрібно порубати листочки, шніт-цибулю тонко наріжте. Додайте зелень в яєчну масу, посоліть, перемішайте.
- У сковороді діаметром 22 см з антипригарним покриттям на середньому вогні розтопіть масло. Коли масло запіниться, влийте яєчну масу, дайте постояти на вогні 5-7 сек., Потім почніть енергійно перемішувати вміст сковороди лопаткою, одночасно струшуючи сковороду, щоб яєчна маса розподілялася рівно. Готуйте таким чином приблизно 20 сек., Щоб яйця злегка "схопилися".
- Не забираючи з вогню, сильно нахиліть сковороду, щоб більша частина яєчної маси перемістилася в нижню частину сковороди.
- Акуратно піддягаючи тонку яєчну плівку, загорніть її на половину омлету. Викладіть начинку по центру.
- Постукайте піднятою сковородою по робочій поверхні, щоб омлет частково з'їхав убік.
- Лопаткою загорніть частину (третина), що з'їхала на іншу частину омлету, закривши начинку. Переверніть омлет на підігріту тарілку, подавайте негайно.
bon appetit:)
|