Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з яєць

Омлет з бастурмою
19.11.2014, 18:17

 

 

 


 

Інгредієнти:

 

►4 яйця
►100 г бастурми
►2 ст. л. топленого масла
►2 ст. л. молока
►1 ч. Л. (з верхом) борошна
►сіль
►мелений чорний перець - на кінчику ножа
►зелень (рейхан, тархун, кінза) і тонкий лаваш для подачі

 


 

Приготування:

 

  1. У глибокій тарілці збийте яйця. З сіллю, перцем, молоком і борошном.
  2. Бастурму очистіть від зайвої пряної скоринки, м'ясо дрібно наріжте і додайте в яєчну масу.
  3. Розігрійте сковороду з маслом, влийте суміш що вийшла і підсмажте. Як тільки яєчна маса схопиться, зніміть з вогню і подавайте, посипавши зеленню, з лавашем.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з яєць | Додав: unknown
Переглядів: 346
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz