Інгредієнти:
►4 яйця
►100 г бастурми
►2 ст. л. топленого масла
►2 ст. л. молока
►1 ч. Л. (з верхом) борошна
►сіль
►мелений чорний перець - на кінчику ножа
►зелень (рейхан, тархун, кінза) і тонкий лаваш для подачі
Приготування:
- У глибокій тарілці збийте яйця. З сіллю, перцем, молоком і борошном.
- Бастурму очистіть від зайвої пряної скоринки, м'ясо дрібно наріжте і додайте в яєчну масу.
- Розігрійте сковороду з маслом, влийте суміш що вийшла і підсмажте. Як тільки яєчна маса схопиться, зніміть з вогню і подавайте, посипавши зеленню, з лавашем.
bon appetit:)
|