Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з овочів

Баклажанні котлети
27.12.2013, 19:07
 

 

Інгредієнти:

►баклажани - 1 шт (великий)
►болгарський перець - 1 / 2 шт (червоного)
►яйця - 1 шт
►сухарі панірувальні - 2 ст.л
►сир твердий - 20 г
►часник - 1 зубчик
►перець чилі - щіпка
►орегано - щіпка
►оливкова олія
►сіль
►борошно

 

 


 

Приготування:

 

  1. Баклажан і перець запекти в духовці при 220 °С градусах протягом 25-30 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.
  2. Часник і чилі подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масла.
  3. Очищений від шкірки баклажан подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.
  4. Розділити баклажанну масу на 4 частини, кожну розплескати, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.
  5. Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.


bon appetit:)

 

Категорія: Страви з овочів | Додав: unknown | Теги: котлети, другі страви
Переглядів: 623
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz