Інгредієнти:
►баклажани - 1 шт (великий)
►болгарський перець - 1 / 2 шт (червоного)
►яйця - 1 шт
►сухарі панірувальні - 2 ст.л
►сир твердий - 20 г
►часник - 1 зубчик
►перець чилі - щіпка
►орегано - щіпка
►оливкова олія
►сіль
►борошно
Приготування:
- Баклажан і перець запекти в духовці при 220 °С градусах протягом 25-30 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.
- Часник і чилі подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масла.
- Очищений від шкірки баклажан подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.
- Розділити баклажанну масу на 4 частини, кожну розплескати, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.
- Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.
bon appetit:)
|