Інгредієнти:
►маленький пучок зелені селери
►маленький пучок петрушки
►400 г великої білої квасолі лима
►1 банка (400 г) рубаних помідорів у власному соку
►1 велика морквина
►1 велика цибулина
►4 зубчики часнику
►оливкова олія
►сіль, мелений чорний перець
Приготування:
- Квасолю замочити в холодній воді на 8 год. Злити, знову залити водою, довести до кипіння і відкинути на друшляк. Обсушити. Дрібно нарізати селеру, петрушку і часник.
- Моркву і цибулю нарізати маленькими кубиками, обсмажити в 3 ст. л. оливкової олії із зеленню і часником, 4-5 хв.
- Додати квасолю, помідори разом з рідиною і стільки води, щоб вона покрила квасолю. Тушкувати під кришкою до готовності, приблизно 1,5 год. За 5-10 хв. до готовності посолити і поперчити.
bon appetit:)
|