Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з овочів

Рагу з квасолі
19.11.2014, 17:57

 

 

 


 

Інгредієнти:

 

►маленький пучок зелені селери
►маленький пучок петрушки
►400 г великої білої квасолі лима
►1 банка (400 г) рубаних помідорів у власному соку
►1 велика морквина
►1 велика цибулина
►4 зубчики часнику
►оливкова олія
►сіль, мелений чорний перець

 


 

Приготування:

 

  1. Квасолю замочити в холодній воді на 8 год. Злити, знову залити водою, довести до кипіння і відкинути на друшляк. Обсушити. Дрібно нарізати селеру, петрушку і часник.
  2. Моркву і цибулю нарізати маленькими кубиками, обсмажити в 3 ст. л. оливкової олії із зеленню і часником, 4-5 хв.
  3. Додати квасолю, помідори разом з рідиною і стільки води, щоб вона покрила квасолю. Тушкувати під кришкою до готовності, приблизно 1,5 год. За 5-10 хв. до готовності посолити і поперчити.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з овочів | Додав: unknown
Переглядів: 309
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz