Інгредієнти:
►2 невеликих кабачка
►2 ст. л. олії
►2 зубчики часнику
►250 г сухої квасолі скарлетт
►250 г сухої білої квасолі
►0,5 зеленого гострого перчика
►6-7 гілочок кінзи
►1 ч. л. крохмалю
►2 ст. л. тертого сиру чеддер
►сіль, мелений чорний перець
Приготування:
- Розігріти духовку до 200 ° С. Квасолю замочити на 3-4 год. Цукіні очистити від шкірки, нарізати кубиками. Деко змастити 1 ст. л. олії, покласти цукіні і запекти до напівготовності, 20 хв.
- Квасолю варити протягом 2 год.
- Часник очистити, гострий перчик очистити від насіння і дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, покласти часник, перчик і обсмажити, 1-2 хв. Додати квасолю, 400 мл води, кінзу, сіль і перець, перемішати і тушкувати 10-15 хв. Розмішати крохмаль з невеликою кількістю води і додати в каструлю. Покласти цукіні, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хв.
- Перекласти рагу у форму для запікання, посипати сиром і поставити в духовку, не накриваючи, на 10 хв. Можна подати з хрустким хлібом або вареною картоплею.
bon appetit:)
|