Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з овочів

Тушкована капуста
19.11.2014, 17:36

 

 


 

Інгредієнти:

 

►білокачанна капуста - 1/2 качана
►перлова крупа - 100 г
►морква - 2-3 шт.
►цибуля - 2 шт.
►болгарський перець - 1 шт.
►рослинне масло - 2-3 ст. л.
►зелень кропу
►сіль

 


 

Приготування:

 

  1. Перлову крупу промити і варити протягом 20 хвилин у підсоленій воді.
  2. Капусту, цибулю і перець нашаткувати, моркву натерти на тертці. Овочі тушити з додаванням невеликої кількості води.
  3. Готову перлову крупу промити і додати в овочі, заправити олією, додати порізану зелень і сіль. Тушкувати до готовності.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з овочів | Додав: unknown
Переглядів: 275
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz