Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з овочів

Тушкована капуста
19.11.2014, 17:47

 

 

 


 

Приготування:

 

►квашена капуста - 500 г
►заморожені білі гриби - 300 г
►квасоля - 200 г
►цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
►лавровий лист - 3-4 шт.
►перець чорний горошком - 6-7 шт.
►сіль - за смаком
►олія - 3-4 ст. л.
►томатна паста - 2 ст. л.

 


 

Приготування:

 

  1. Приготувати квасолю. За бажанням, для контрасту в цій страві можна використовувати також і білу квасолю.
  2. Відварити квасолю згідно інструкції на упаковці.
  3. У глибоку сковороду, сотейник або чашу мультиварки налити трохи олії і, коли вона нагріється, викласти цибулю, нарізану кубиками, і гриби. Попередньо розморожувати гриби не обов'язково. Після того, як гриби розморозяться і з сковороди випарується зайва волога, злегка обсмажити цибулю та гриби.
  4. У сковороду з цибулею і грибами викласти квашену капусту. Попередньо її краще промити. Додати томатну пасту, лавровий лист і перець чорний горошком. Посолити за смаком. Закрити сковороду кришкою і тушкувати до готовності капусти і грибів.
  5. У готову капусту викласти квасолю. Акуратно перемішати і потримати під кришкою близько 10 хвилин.

 

bon appetit:)

Категорія: Страви з овочів | Додав: unknown
Переглядів: 316
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz