Приготування:
►квашена капуста - 500 г
►заморожені білі гриби - 300 г
►квасоля - 200 г
►цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
►лавровий лист - 3-4 шт.
►перець чорний горошком - 6-7 шт.
►сіль - за смаком
►олія - 3-4 ст. л.
►томатна паста - 2 ст. л.
Приготування:
- Приготувати квасолю. За бажанням, для контрасту в цій страві можна використовувати також і білу квасолю.
- Відварити квасолю згідно інструкції на упаковці.
- У глибоку сковороду, сотейник або чашу мультиварки налити трохи олії і, коли вона нагріється, викласти цибулю, нарізану кубиками, і гриби. Попередньо розморожувати гриби не обов'язково. Після того, як гриби розморозяться і з сковороди випарується зайва волога, злегка обсмажити цибулю та гриби.
- У сковороду з цибулею і грибами викласти квашену капусту. Попередньо її краще промити. Додати томатну пасту, лавровий лист і перець чорний горошком. Посолити за смаком. Закрити сковороду кришкою і тушкувати до готовності капусти і грибів.
- У готову капусту викласти квасолю. Акуратно перемішати і потримати під кришкою близько 10 хвилин.
bon appetit:)
|