Інгредієнти:
►курка - 1 шт ( 1 кг)
►буряк - 500 г
►печериці - 200 г
►цибуля - шалот - 4 шт
►часник - 6 зубчиків
►помідор черрі - 200 г
►петрушка - 20 г
►вершки 33 % - 100 мл
►каррі - 1 ст. л ( червоного)
►оливкова олія
►вершкове масло
►курячий бульйон - 1 / 2 склянки
Приготування:
- Курку нарізати на невеликі шматочки.
- Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати каррі і розігріти (щоб спеції розкрилися ).
- Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.
- Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажиться, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 2-3 хвилини.
- Додати буряк до курки і тушкувати 5-7 хвилин.
- Додати помідори і часник і тушкувати ще 5 хвилин.
- Влити бульйон (або просто півсклянки кип'яченої води), зменшити вогонь до мінімального і тушкувати ще 5 хвилин.
- У фіналі влити вершки, посолити, потримати 2-3 хвилини на вогні і рагу готове. Прикрасити зеленню.
bon appetit:)
|