Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з птиці

Куряче рагу з каррі
27.12.2013, 18:40
 

 

Інгредієнти:

►курка - 1 шт ( 1 кг)
►буряк - 500 г
►печериці - 200 г
►цибуля - шалот - 4 шт
►часник - 6 зубчиків
►помідор черрі - 200 г
►петрушка - 20 г
►вершки 33 % - 100 мл
►каррі - 1 ст. л ( червоного)
►оливкова олія
►вершкове масло
►курячий бульйон - 1 / 2 склянки

 

 


 

Приготування:

 

  1. Курку нарізати на невеликі шматочки.
  2. Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати каррі і розігріти (щоб спеції розкрилися ).
  3. Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.
  4. Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажиться, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 2-3 хвилини.
  5. Додати буряк до курки і тушкувати 5-7 хвилин.
  6. Додати помідори і часник і тушкувати ще 5 хвилин.
  7. Влити бульйон (або просто півсклянки кип'яченої води), зменшити вогонь до мінімального і тушкувати ще 5 хвилин.
  8. У фіналі влити вершки, посолити, потримати 2-3 хвилини на вогні і рагу готове. Прикрасити зеленню.


bon appetit:)

 

Категорія: Страви з птиці | Додав: unknown | Теги: рагу, другі страви
Переглядів: 321
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz