Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з птиці

Курячі шлуночки з овочами
02.02.2015, 22:03

 

Курячі шлуночки - продукт дієтичний, низькокалорійний, нежирний. Готуємо тушковані шлуночки з овочами і макаронами. Просто, швидко і смачно:-)

 


 

Інгредієнти:

 

►Шлунки курячі - 500 грам;
►Цибуля ріпчаста - 1 шт;
►Часник - 2 зубчики;
►Морква - 1 шт;
►Сіль, перець - за смаком.
►Будь-які макаронні вироби;

 


 

Приготування:

 

  1. Курячі шлуночки очищаємо, миємо, нарізаємо. Заливаємо водою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності. Скільки це займе часу? Складно сказати ... Все залежить від якості продукту. У мене пішло 40 хвилин. Але вам, можливо, знадобиться більше часу. Шлуночки повинні стати м'якими і ніжними.
  2. Цибулю, моркву і часник наріжемо так, як зручно.
  3. Додамо у вже готові шлуночки. Як бачите, об'єм води скоротився рази в 3-4. Тушкуємо овочі до готовності. Паралельно ставимо варити макарони. Будь-які, які вам до смаку.
  4. Солимо, перчимо до смаку. Шлуночки готові.
  5. У каструлю викладаємо макарони, добре перемішуємо. Блюдо подаємо теплим.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з птиці | Додав: unknown
Переглядів: 310
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz