Курячі шлуночки - продукт дієтичний, низькокалорійний, нежирний. Готуємо тушковані шлуночки з овочами і макаронами. Просто, швидко і смачно:-)
Інгредієнти:
►Шлунки курячі - 500 грам;
►Цибуля ріпчаста - 1 шт;
►Часник - 2 зубчики;
►Морква - 1 шт;
►Сіль, перець - за смаком.
►Будь-які макаронні вироби;
Приготування:
- Курячі шлуночки очищаємо, миємо, нарізаємо. Заливаємо водою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності. Скільки це займе часу? Складно сказати ... Все залежить від якості продукту. У мене пішло 40 хвилин. Але вам, можливо, знадобиться більше часу. Шлуночки повинні стати м'якими і ніжними.
- Цибулю, моркву і часник наріжемо так, як зручно.
- Додамо у вже готові шлуночки. Як бачите, об'єм води скоротився рази в 3-4. Тушкуємо овочі до готовності. Паралельно ставимо варити макарони. Будь-які, які вам до смаку.
- Солимо, перчимо до смаку. Шлуночки готові.
- У каструлю викладаємо макарони, добре перемішуємо. Блюдо подаємо теплим.
bon appetit:)
|