Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з птиці

Суфле з курки
02.02.2015, 21:51

 

Суфле з курки ніжне і легке блюдо. Приготоване порційно в формочках його можна подати на святковий стіл. Приготування суфле не вимагає особливих продуктів або багато часу. Всього кілька інгредієнтів приготовані за цим рецептом дозволять отримати суфле. Так само цей рецепт відмінний варіант для дітей або людей які сидять на дієті. Спеції для суфле у мене мінімальні, але ви можете покласти їх на свій смак.

 


 

Інгредієнти:

 

►Куряче філе - 800 грам;
►Картопля - 2 шт;
►Яйце куряче - 3 шт;
►Хліб білий - 1 шматочок;
►Молоко - 50 грам;
►Сіль - за смаком.

 


 

Приготування:

 

  1. Куряче філе вимити, нарізати на шматки і перекрутити в м'ясорубці, використовуючи дрібну сітку.
  2. Картоплю очистити і натерти на тертці, дрібною або великою, залежить від вашого смаку. Додати натерту картоплю до фаршу з курки.
  3. Шматочок хліба вимочити в молоці, віджати і так само додати до фаршу.
  4. Яйця розділити на білок і жовток. Жовток додати до фаршу і все разом перемішати, обов'язково додати сіль за смаком.
  5. Білок збити до білої стійкої піни і додати до фаршу, акуратно вмішати всього декількома рухами, щоб не зруйнувати легкість білка.
  6. Формочки для запікання суфле наповнити фаршем. Формочки можна змастити маслом або застелити фольгою. Силіконові форми відмінно справляються і без змазування.
  7. Запікати в духовці при температурі 180-190° С приблизно 20-30 хвилин, час залежить від розміру форми. Дістати з духовки готове суфле і дати трохи охолонути.
  8. Коли суфле досить охолоне, можна видалити фольгу.
  9. Подавати відразу до столу.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з птиці | Додав: unknown
Переглядів: 847
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz