Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Биточки рибні
08.05.2014, 14:49

 

 

Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. Їсти їх - одне задоволення. А головне для любителів рибних страв - відсутність кісток.

Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з вибиранням кісточок з рибних тушок. Раджу приготувати биточки рибні, які в домашніх умовах готуються дуже швидко. Завдяки простому рецептом страви з фото, ви зможете швидко і смачно нагодувати сім'ю.

 


 

Інгредієнти:

►Рибне філе - 500 Грам
►Білий хліб - 150 Грам
►Молоко - 150 Грам
►Сіль - 0,5 чайної ложки
►Перець чорний мелений - 2 Пучки
►Зелень - 20 Грам ( за бажанням - кріп, петрушка)
►Панірувальні сухарі або борошно - 100 Грам
►Масло для смаження - 100 Грам

 


 

Приготування:

 

  1. Рибне філе перевіряємо на наявність кісточок, прибираємо такі, якщо знайшли перекручуємо філе через м'ясорубку.
  2. Хліб, краще окраєць, замочуємо в молоці.
  3. Дрібно рубаємо зелень, хліб ретельно розминаємо або перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо все це в рибний фарш, солимо і перчимо. Добре розмішуємо.
  4. З отримаерго фаршу формуємо биточки. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  5. Смажимо биточки на розігрітій сковороді на рослинному маслі. Смажимо на середньому вогні хвилин по 10 кожну сторону.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з риби | Додав: unknown
Переглядів: 427
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz