Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. Їсти їх - одне задоволення. А головне для любителів рибних страв - відсутність кісток.
Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з вибиранням кісточок з рибних тушок. Раджу приготувати биточки рибні, які в домашніх умовах готуються дуже швидко. Завдяки простому рецептом страви з фото, ви зможете швидко і смачно нагодувати сім'ю.
Інгредієнти:
►Рибне філе - 500 Грам
►Білий хліб - 150 Грам
►Молоко - 150 Грам
►Сіль - 0,5 чайної ложки
►Перець чорний мелений - 2 Пучки
►Зелень - 20 Грам ( за бажанням - кріп, петрушка)
►Панірувальні сухарі або борошно - 100 Грам
►Масло для смаження - 100 Грам
Приготування:
- Рибне філе перевіряємо на наявність кісточок, прибираємо такі, якщо знайшли перекручуємо філе через м'ясорубку.
- Хліб, краще окраєць, замочуємо в молоці.
- Дрібно рубаємо зелень, хліб ретельно розминаємо або перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо все це в рибний фарш, солимо і перчимо. Добре розмішуємо.
- З отримаерго фаршу формуємо биточки. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
- Смажимо биточки на розігрітій сковороді на рослинному маслі. Смажимо на середньому вогні хвилин по 10 кожну сторону.
bon appetit:)
|