Інгредієнти:
►Горбуша - 300-400 г
►Вершкове масло - 50 г
►Лимон - 1/2 шт.
►Імбир - невеликий шматочок.
►Чорний мелений перець, сіль - за смаком.
Приготування:
* Горбуша, приготовлена таким способом виходить ніжною, більш соковитою, ніж запечена у фользі без добавок у вигляді лимона і масла.
- Рибу наріжте порційними шматками товщиною близько 1,5 см. Фольгу складіть у 2 шари, помістіть на деко. Зверху на фольгу покладіть тонко нарізані скибочки лимона (за розміром шматків горбуші).
- Зверху на лимон - рибу. Посоліть, додайте перець.
- Наступний шар - кілька тонких скибочок імбиру і шматочок вершкового масла.
- Загорніть з фольги щільний пакет (краї потрібно защипнути усередину). Готуйте в попередньо розігрітій духовці при 180-200° С 15-20 хвилин.
bon appetit:)
|