Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Горбуша в фользі
19.11.2014, 17:29

 

 


 

Інгредієнти:

 

►Горбуша - 300-400 г
►Вершкове масло - 50 г
►Лимон - 1/2 шт.
►Імбир - невеликий шматочок.
►Чорний мелений перець, сіль - за смаком.

 


 

Приготування:

 

* Горбуша, приготовлена таким способом виходить ніжною, більш соковитою, ніж запечена у фользі без добавок у вигляді лимона і масла.

  1. Рибу наріжте порційними шматками товщиною близько 1,5 см. Фольгу складіть у 2 шари, помістіть на деко. Зверху на фольгу покладіть тонко нарізані скибочки лимона (за розміром шматків горбуші).
  2. Зверху на лимон - рибу. Посоліть, додайте перець.
  3. Наступний шар - кілька тонких скибочок імбиру і шматочок вершкового масла.
  4. Загорніть з фольги щільний пакет (краї потрібно защипнути усередину). Готуйте в попередньо розігрітій духовці при 180-200° С 15-20 хвилин.

 

bon appetit:)

Категорія: Страви з риби | Додав: unknown
Переглядів: 346
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz