З морською рибою слід бути уважнішими, адже ця категорія більш ніжна і примхлива. Готуємо морський окунь в мультиварці. У блюдо вкладаємо частинку душі, але і про сметану не забуваємо.
Інгредієнти:
• 2 морських окуня;
• Чорний перець, сіль;
• 3 моркви;
• 2 помідори;
• Сметана 20 % жирності;
• 0,5 мультистакана води;
Приготування:
- Чистимо два морських окуня від кісток, шкіри і нутрощів. Ділимо їх на чотири пластинки філе, перчимо, солимо.
- Чистимо моркву, натираємо її на крупній тертці на дно чашки мультиварки. Потім так само натираємо помідори. Кладемо на них філе окуня, змащуємо його сметаною.
- Виливаємо воду до риби, після включаємо на 40 хвилин режим *випічка* в мультиварці. Морський окунь в мультиварі готовий для подачі до столу!
bon appetit:)
|