Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Окунь в мультиварці
11.12.2013, 03:29

З морською рибою слід бути уважнішими, адже ця категорія більш ніжна і примхлива. Готуємо морський окунь в мультиварці. У блюдо вкладаємо частинку душі, але і про сметану не забуваємо.

 


 

Інгредієнти:

• 2 морських окуня;
• Чорний перець, сіль;
• 3 моркви;
• 2 помідори;
• Сметана 20 % жирності;
• 0,5 мультистакана води;

 

 


 

Приготування:


 

  1. Чистимо два морських окуня від кісток, шкіри і нутрощів. Ділимо їх на чотири пластинки філе, перчимо, солимо.
  2. Чистимо моркву, натираємо її на крупній тертці на дно чашки мультиварки. Потім так само натираємо помідори. Кладемо на них філе окуня, змащуємо його сметаною.
  3. Виливаємо воду до риби, після включаємо на 40 хвилин режим *випічка* в мультиварці. Морський окунь в мультиварі готовий для подачі до столу!

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Страви з риби | Додав: unknown | Теги: морський окунь, в мультиварці
Переглядів: 465
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz