Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Риба під соусом
19.11.2014, 17:20

 

 


 

Інгредієнти:

 

►2 філе білої риби по 200 г кожне (тріска, палтус, хек)
►4 ст. л. сметани
►2 ст. л. тертого пармезану
►1 велика помідора
►5 гілочок кропу
►3 гілочки зеленої цибулі
►1 маленький зубчик часнику
►сіль, чорний перець

 


 

Приготування:

 

  1. Розігрійте духовку до 190 ° С. Наріжте зелену цибулю тонкими кільцями, трохи залиште для подачі. Дрібно порубати часник і кріп. Помідору покладіть на 2 хв. в окріп, потім обдайте холодною водою. Зніміть з помідори шкірку, наріжте маленькими кубиками.
  2. У невеликій мисці змішайте сметану, часник і кріп. Додайте пармезан, помідор і зелену цибульку. Трохи посоліть і поперчіть.
  3. Покладіть рибу в порційні формочки, посоліть і поперчіть. Поверх філе викладіть сметанну суміш і поставте рибу в духовку. Запікайте в залежності від товщини шматків 18-25 хв. Готову рибу посипте зеленою цибулею і подавайте.

 

Господині на замітку
Швидке і смачна страва для вечері в будній день. Його можна подати з овочами або картопляним пюре або просто зробити порції побільше і обійтися без гарніру.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з риби | Додав: unknown
Переглядів: 319
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz