Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Тріска запечена у вершках
02.02.2015, 20:21


 

Тріска запечена у вершках - швидке, смачне і ситне блюдо для всієї родини. Крім рибного філе в цю запіканку можна додати всілякі овочі, рис, квасолю, гриби і зелень. Готують таку запіканку, заливаючи збитими з молоком яйцями, вершками або сметаною. Для отримання рум'яної апетитної скоринки запіканку посипають тертим сиром. Пропоную рецепт запіканки з філе тріски з печерицями та солодким перцем, запеченої в вершках.

 


 

Інгредієнти:

 

►Філе тріски - 500 грам;
►Велика ріпчаста цибуля - 1 штука;
►Солодкий червоний перець - 1 штука;
►Свіжі шампіньйони - 200 грам;
►Вершки 20% - 250 мл;
►Сир тертий - 50 грам;
►Петрушка - 3 гілочки;
►Лимонний сік - 1 ч.л;
►Сіль, чорний мелений перець,
►Рослинна олія для змащування форми.

 


 

Приготування:

 

  1. Філе тріски вимийте, просушіть паперовими рушниками, наріжте невеликими шматочками, посоліть, посипте чорним меленим перцем і збризніть лимонним соком. Залиште на 10 хвилин.
  2. Гриби вимийте, просушіть і наріжте тонкими пластинами.
  3. Червоний солодкий перець вимийте, видаліть плодоніжки і насіння. Наріжте кубиками або соломкою.
  4. Ріпчасту цибулю почистіть, вимийте, наріжте тонкими півкільцями.
  5. Форму для запікання або лист змастіть рослинною олією. Викладіть рибне філе.
  6. Зверху покладіть півкільця цибулі.
  7. Потім викладіть шар грибів і перцю.
  8. Залийте блюдо вершками. Посоліть за смаком.
  9. Поставте запіканку в розігріту до 200° С духовку і готуйте близько 40 хвилин. Потім посипте запіканку тертим сиром і запікайте ще 10 хвилин.
  10. Готову запіканку посипте рубаною зеленню петрушки, розріжте на порційні шматки і подавайте.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з риби | Додав: unknown
Переглядів: 319
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz