Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Запечений окунь
19.11.2014, 17:05

 

 


 

Інгредієнти:

 

►2 філе морського окуня
►3-4 великих помідори
►700 г замороженої брокколі
►2 черешки селери
►зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
►сіль

 


 

Приготування:

 

  1. Рибне філе розрізати на порційні шматки. Помідори порізати кільцями.
  2. У велику скляну форму для запікання (обов'язково з кришкою) укласти кільця помідорів, трохи присолити.
  3. Зверху на помідори викласти шматки риби. Посолити. Посипати порізаною селерою і зеленню. Поверх риби викласти, не розморожуючи, брокколі.
  4. Накрити форму кришкою і поставити в розігріту до 160° С духовку на 30 хвилин.

 

 

Господині на замітку
Важливо: в цьому рецепті не використовується масло. За рахунок відсутності жирів або соусу, а також приготування у формі під кришкою, за смаком виходить ніжне, практично парове блюдо, що добре для тих хто дотримуються дієти. Таким способом можна готувати будь-яку нежирну рибу.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з риби | Додав: unknown
Переглядів: 320
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz