Інгредієнти:
►2 філе морського окуня
►3-4 великих помідори
►700 г замороженої брокколі
►2 черешки селери
►зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
►сіль
Приготування:
- Рибне філе розрізати на порційні шматки. Помідори порізати кільцями.
- У велику скляну форму для запікання (обов'язково з кришкою) укласти кільця помідорів, трохи присолити.
- Зверху на помідори викласти шматки риби. Посолити. Посипати порізаною селерою і зеленню. Поверх риби викласти, не розморожуючи, брокколі.
- Накрити форму кришкою і поставити в розігріту до 160° С духовку на 30 хвилин.
Господині на замітку
Важливо: в цьому рецепті не використовується масло. За рахунок відсутності жирів або соусу, а також приготування у формі під кришкою, за смаком виходить ніжне, практично парове блюдо, що добре для тих хто дотримуються дієти. Таким способом можна готувати будь-яку нежирну рибу. |
bon appetit:)
|