Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з рису

Рис з капустою в мультиварці
17.04.2015, 19:26

 

Пропоную приготувати смачне і ситне блюдо для всієї родини. Рис з капустою відмінно підійде до обіднього столу або вечері.

Готується він дуже швидко, якщо на вашій кухні є мультиварка з функцією скороварки. А використовувані спеції надають страві неповторний аромат і смак.

 


 

Інгредієнти:

 

►Капуста квашена - 250 грам
►Рис - 150 грам
►Цибуля ріпчаста - 125 грам
►Олія соняшникова - 30 грам
►Вода - 200 мл
►Базилік сушений - 0,5 ч.л.
►Кріп сушений - 0,5 ч.л.
►Сумах - 0,5 ч.л.
►Кмин мелений - 0,25 ч.л.
►Перець чорний мелений - 0,25 ч.л.
►Сіль рожева гімалайська - за смаком

 


 

Приготування:

 

  1. Для приготування рису з капустою в мультиварці візьмемо такі продукти: капусту квашену, цибуля ріпчаста, рис, олія соняшникова, воду, базилік сушений, кріп, сумах, кмин мелений, перець чорний мелений, сіль рожеву Гімалайську або звичайну.
  2. У чашу мультиварки налийте соняшникову олію. Додайте нарізану цибулю і квашену капусту. Якщо капуста дуже кисла, промийте і відіжміть зайву воду.
  3. Обсмажте на режимі "жарка" при температурі 160 градусів приблизно 10 хвилин.
  4. Рис я використовувала пропарений, його промивати не потрібно. Простий рис добре промийте, додайте до смаженої капусти.
  5. Додайте всі спеції, налийте гарячу воду. Перемішайте. Спеції регулюйте на свій смак. Закрийте щільно кришку. Увімкніть програму "рис / крупи" на 15 хвилин.
  6. Цього часу буде досить, щоб рис ввібрав всю рідину і став м'яким, але не розвареним. Якщо ви любите біліше розварений рис, час трохи можна збільшити.
  7. Рис з капустою в мультиварці вийшов "що треба"!
  8. Насипте в тарілочки і подайте до столу.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з рису | Додав: unknown | Теги: рис, капуста, мультиварка, другі страви
Переглядів: 376
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz