Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Страви з рису

Рис з м'ясом в мультиварці
17.04.2015, 20:09

 

Рис з м'ясом - це така варіація на тему ледачого плову. В мультиварці так взагалі все зводиться до кількох маніпуляцій, зате в підсумку вийде дуже смачно. Мені особливо подобається рис басматі зі свининою, такий варіант я і пропоную вам для ознайомлення. А взагалі підійде будь рис і будь-яке м'ясо. Спеції, прянощі, приправи не додавати, оскільки не забувайте- готуємо, все-таки, не плов, а саме рис з м'ясом :)

 


 

Інгредієнти:

 

►Свинина - 300 грам;
►Рис басматі або пропарений - 350 грам;
►Ріпчаста цибуля - 1 шт;
►Рослинна олія - ​​50 мл;
►Вода горяча- 750 мл;
►Сіль - за смаком.

 


 

Приготування:

 

  1. Отже, підготуйте свинину, рис, ріпчасту цибулю, олію, воду, сіль.
  2. М'ясо наріжте шматочками. Рис любить масло і жири, тому і м'ясо беріть з жирком :) Наріжте півкільцями цибулю. У каструльці мультиварки розігрійте масло, викладіть туди м'ясо і цибулю.
  3. Обсмажуйте цибулю з м'ясом (програма "Жарка") хвилин 10, поки цибуля не підсмажиться, а м'ясо не посвітлішає.
  4. Додайте в каструльку промитий рис. Басматі буде ідеальним вибором для цієї страви :)
  5. Влийте гарячу воду, всипте сіль, перемішайте і закрийте кришку.
  6. У програмі "Крупа" готуйте рис з м'ясом 30 хвилин. У готовій страві рідини бути не повинно і рис, особливо якщо це басматі, буде розсипчастим.
  7. Тепер рис з м'ясом в мультиварці, готовий. Можна і потрібно насипати і подавати :)

 

bon appetit:)

 

Категорія: Страви з рису | Додав: unknown | Теги: рис, мультиварка, М'ЯСО, другі страви
Переглядів: 363
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz