Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Другі страви » Запіканки

Запіканка з картоплі
13.11.2014, 00:21

 

"Смачний нескладний гарнір або легка вечеря. Добре і в будні, і в свята. Крем-фреш - це французька назва нашої сметани."

 


 

Інгредієнти:

 

►750 г картоплі
►500 г міцних зрілих помідорів
►1 зубчик часнику
►150 г моцарели
►сіль, перець
►125 г крем-фрешу (сметани)
►4-5 ст. л. молока
►100 г натертого пармезану

 


 

Приготування:

 

  1. Картоплю зваріть в мундирах - 25-30 хвилин. Злийте воду, остудіть, почистіть і наріжте скибочками.
  2. Розігрійте духовку до 220° С (духовку з конвекцією до 200° С). Помідори наріжте скибочками. Очистіть і дрібно нарубати часник. Моцарелу наріжте кубиками.
  3. Викладіть послідовно в форму картоплю і помідори, злегка посоліть і поперчіть їх. Змішайте крем-фреш і молоко, вилийте цю суміш на овочі. Покладіть часник і моцарелу. Посипте пармезаном.
  4. Запікайте в попередньо розігрітій духовці 30 хвилин до золотисто-жовтого кольору, поки сир не розплавиться.

 

Перевірено на практиці

 

Не нарізайте картоплю занадто тонкими скибочками, інакше вона розвалиться в процесі готування. Крем-фреш і молоко можна замінити на 150 г вершків. Просто полийте рідкими вершками і запікайте як описано в рецепті.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Запіканки | Додав: unknown
Переглядів: 339
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz