Інгредієнти:
►1 кг яловичої грудинки
►0,5 склянки рису
►3 цибулини
►1 корінь петрушки
►2 ст. л. зелені петрушки
►1 лавровий лист
►1 ст. л. борошна
►10 горошин чорного перцю
►0,5 склянки товчених волоських горіхів
►0,5 склянки натурального гранатового соку без цукру
►1 пучок кінзи
►1 гострий перчик
►1 ч. Л. хмелі-сунелі
►5 зубчиків часнику
►1 ст. л. томатної пасти
►2 ст. л. рослинного масла
►сіль
Приготування:
- Яловичину вимити, нарізати невеликими шматками. Цибулю і корінь петрушки очистити. Цибулю подрібнити, петрушку натерти на крупній тертці. Волоські горіхи подрібнити в блендері або потовкти у ступці разом з горошинами перцю. Кінзу вимити, обсушити й подрібнити. Гострий перець вимити й нарізати тонкими кільцями. Часник очистити і потовкти.
- Включити мультиварку на режим "Жарка". Розігріти олію й обсмажити цибулю з коренем петрушки і гострим перцем, 7 хв. Додати м'ясо і готувати, час від часу помішуючи, 10 хв. Борошно розвести в 1 ст. л. холодної кип'яченої води, додати до цибулі з м'ясом і готувати, помішуючи, ще 1 хв.
- Влити 2 л води і гранатовий сік, додати промитий рис, волоські горіхи, томатну пасту, лавровий лист, хмелі-сунелі і сіль. Закрити кришку і готувати в режимі "Суп" 1,5 години. У готовий суп додати товчений часник і зелень і дати настоятися 5 хвилин.
bon appetit:)
|