"Суп солянка в мультиварці виходить швидко і просто. Можна взяти будь-який набір м'ясних продуктів: язик, шинку, мисливські ковбаски."
Інгредієнти:
►300 г відвареної яловичини
►300 г копченостей (шинки, сирокопченої ковбаси, шийки)
►3 солоних огірка
►рослинне масло для смаження
►1 цибулина
►1 ст.л. томатної пасти
►сіль, перець
►1 лавровий лист
►100 г маслин
►1 лимон
►кріп
►сметана
Приготування:
- М'ясо нарізати тонкою соломкою, нарізати м'ясні продукти дрібними кубиками. Солоні огірки теж нарізати соломкою.
- Включити мультиварку в режим "Випічка" на 30 хвилин, додати в каструльку масло, цибулю і м'ясні продукти, обсмажити 15 хвилин, потім додати огірки і томатну пасту, перемішати, готувати до закінчення режиму.
- У каструльку влити бульйон або воду, додати сіль, перець за смаком і лавровий лист. Поставити на "тушіння" на 40 хвилин.
- Готовий суп розлити по тарілках, додати скибочку лимона, маслини, кріп і сметану.
bon appetit:)
|