Інгредієнти:
►250 г свинини
►2-3 ст.л. рослинного масла
►1 морквина
►2 буряка
►1 солодкий перець
►1/2 цибулини
►1 ч.л. цукру
►1 ст.л. оцту
►150 г капусти
►3 картоплини
►сіль, перець
►2 ст.л. томатної пасти
►2 лаврових листа
►кілька горошин чорного перцю
►3 зубчики часнику
►80 г шпику
►кріп
►сметана
Приготування:
- М'ясо промити, нарізати невеликими кубиками.
- Нарізати дрібно цибулину. Морквину і буряк натерти на крупній тертці. Перець нарізати смужками. Картоплю нарізати брусочками, капусту нашаткувати тонко.
- Включити мультиварку в режимі "випічка" додати масла і обсмажити цибулю близько 5-7 хвилин. Потім додати моркву, буряк і солодкий перець, смажити ще близько 5 хвилин. Потім додати нарізане шматочками м'ясо. Смажити періодично помішуючи близько 15 хвилин.
- Томатну пасту розвести половиною склянки води, влити до м'яса з овочами, додати цукор і оцет. Накрити кришкою і поставити в режим "тушіння" на 10-15 хвилин.
- Відключити режим, відкрити кришку і додати нашатковану дрібно капусту і картоплю.
- Влити води до верхньої позначки, добре перемішати. Додати сіль, перець горошком і лавровий лист. Закрити кришку і поставити в режим тушіння на 45 хвилин.
- Коли суп готовий, відключити режим, відкрити кришку, додати дрібно нарізаний кріп, часник і дрібно нарізане сало. Дати настоятися близько 10 хвилин в режимі "підігрів".
- Тепер можна розлити по тарілках і заправити сметаною.
bon appetit:)
|