Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Готуємо за допомогою » Мультиварки

Український борщ
06.11.2014, 18:08

 


 

Інгредієнти:

 

►250 г свинини
►2-3 ст.л. рослинного масла
►1 морквина
►2 буряка
►1 солодкий перець
►1/2 цибулини
►1 ч.л. цукру
►1 ст.л. оцту
►150 г капусти
►3 картоплини
►сіль, перець
►2 ст.л. томатної пасти
►2 лаврових листа
►кілька горошин чорного перцю
►3 зубчики часнику
►80 г шпику
►кріп
►сметана

 


 

Приготування:

 

  1. М'ясо промити, нарізати невеликими кубиками.
  2. Нарізати дрібно цибулину. Морквину і буряк натерти на крупній тертці. Перець нарізати смужками. Картоплю нарізати брусочками, капусту нашаткувати тонко.
  3. Включити мультиварку в режимі "випічка" додати масла і обсмажити цибулю близько 5-7 хвилин. Потім додати моркву, буряк і солодкий перець, смажити ще близько 5 хвилин. Потім додати нарізане шматочками м'ясо. Смажити періодично помішуючи близько 15 хвилин.
  4. Томатну пасту розвести половиною склянки води, влити до м'яса з овочами, додати цукор і оцет. Накрити кришкою і поставити в режим "тушіння" на 10-15 хвилин.
  5. Відключити режим, відкрити кришку і додати нашатковану дрібно капусту і картоплю.
  6. Влити води до верхньої позначки, добре перемішати. Додати сіль, перець горошком і лавровий лист. Закрити кришку і поставити в режим тушіння на 45 хвилин.
  7. Коли суп готовий, відключити режим, відкрити кришку, додати дрібно нарізаний кріп, часник і дрібно нарізане сало. Дати настоятися близько 10 хвилин в режимі "підігрів".
  8. Тепер можна розлити по тарілках і заправити сметаною.

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Мультиварки | Додав: unknown
Переглядів: 300
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz