Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Чай

Ожиновий чай з льодом і бурбоном
16.02.2015, 18:41

 


 

Інгредієнти:

 

►3 ст. свіжої ожини
►2 ст. л. рубаної свіжої м'яти, + листя м'яти для прикраси
►3/4 ст. цукру
►6 пакетиків чорного чаю
►Бурбон, за смаком

 


 

Приготування:

 

  1. Змішати у великій чаші ожину, цукор і м'яту. Подрібнити ягоди за допомогою погружного блендера, до консистенції пюре, дати настоятися.
  2. Закип'ятити в каструлі середнього розміру 1,5 літра води. Зняти каструлю з плити, додати чайні пакетики і залишити на 3 хв., заварюватися. Прибрати чайні пакетики і залити ожину гарячим чаєм. Залишити суміш настоюватися при кімнатній температурі протягом 1 год. Потім процідити ожиновий чай і поставити в холодне місце на 2 год.
  3. Наповнити високі келихи льодом, налити ожиновий чай, додати бурбон за смаком. Прикрасити зверху чай листям м'яти.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Чай | Додав: unknown
Переглядів: 325
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz