Інгредієнти:
►3 ст. свіжої ожини
►2 ст. л. рубаної свіжої м'яти, + листя м'яти для прикраси
►3/4 ст. цукру
►6 пакетиків чорного чаю
►Бурбон, за смаком
Приготування:
- Змішати у великій чаші ожину, цукор і м'яту. Подрібнити ягоди за допомогою погружного блендера, до консистенції пюре, дати настоятися.
- Закип'ятити в каструлі середнього розміру 1,5 літра води. Зняти каструлю з плити, додати чайні пакетики і залишити на 3 хв., заварюватися. Прибрати чайні пакетики і залити ожину гарячим чаєм. Залишити суміш настоюватися при кімнатній температурі протягом 1 год. Потім процідити ожиновий чай і поставити в холодне місце на 2 год.
- Наповнити високі келихи льодом, налити ожиновий чай, додати бурбон за смаком. Прикрасити зверху чай листям м'яти.
bon appetit:)
|