Інгредієнти:
►3 ст. червоного сухого вина
►1/2 ст. цукру
►1 трубочка кориці
►2 цільних гвоздики
►1/2 ч. л. цілого запашного перцю
►1/2 ч. л. чорного перцю горошком
►Збиті вершки, для подачі (за бажанням)
Приготування:
- Змішати в каструлі вино, цукор, трубочку кориці, гвоздику, запашний перець і перець горошком. Поставити каструлю на середній вогонь і нагрівати, помішуючи, до тих пір поки цукор не розчиниться. Готувати ще 5 хв., потім зняти з плити і дати настоятися протягом 15 хв.
- Процідити суміш в квадратну форму для випічки (20 см.) І повністю заморозити, приблизно протягом 5 г. Зішкребти гранітою виделкою і розкласти в келихи. Подавати зі збитими вершками.
bon appetit:)
|