Інгредієнти:
►1 і 1/4 ст. ароматизованої горілки (з ароматом бекону), або звичайної горілки
►3 і 1/4 ст. томатного соку
►6 скибочок бекону з перцем
►1/3 ст. свіжовичавленого лимонного соку (приблизно 3 лимона)
►1 ст. л. хріну
►2 ч. л. гострого соусу з копченим перцем чіпотле
►2 ч. л. вустерського соусу
►1/2 ч. л. меленого насіння селери з сіллю
►мелений перець
►6 стебел селери з листям
Приготування:
- Обсмажте бекон у великій сковороді на середньому вогні, періодично перевертаючи, до утворення золотистої і хрусткої скоринки, це займе від 9 до 11 хв. Викладіть готовий бекон на паперові рушники.
- Тим часом змішайте в глечику томатний сік, горілку, лимонний сік, хрін, гострий соус, вустерський соус, селерову сіль і пів чайної ложки чорного перцю. Поставте глечик в холодильник і охолоджуйте коктейль до подачі.
- Розлийте коктейль в 6 великих заповнених льодом келихів. Прикрасьте коктейль кривава мері скибочками бекону і стеблами селери.
bon appetit:)
|