Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Коктейлі алкогольні

Кривава Мері з димком
11.02.2015, 22:28

 


 

Інгредієнти:

 

►1 і 1/4 ст. ароматизованої горілки (з ароматом бекону), або звичайної горілки
►3 і 1/4 ст. томатного соку
►6 скибочок бекону з перцем
►1/3 ст. свіжовичавленого лимонного соку (приблизно 3 лимона)
►1 ст. л. хріну
►2 ч. л. гострого соусу з копченим перцем чіпотле
►2 ч. л. вустерського соусу
►1/2 ч. л. меленого насіння селери з сіллю
►мелений перець
►6 стебел селери з листям

 


 

Приготування:

 

  1. Обсмажте бекон у великій сковороді на середньому вогні, періодично перевертаючи, до утворення золотистої і хрусткої скоринки, це займе від 9 до 11 хв. Викладіть готовий бекон на паперові рушники.
  2. Тим часом змішайте в глечику томатний сік, горілку, лимонний сік, хрін, гострий соус, вустерський соус, селерову сіль і пів чайної ложки чорного перцю. Поставте глечик в холодильник і охолоджуйте коктейль до подачі.
  3. Розлийте коктейль в 6 великих заповнених льодом келихів. Прикрасьте коктейль кривава мері скибочками бекону і стеблами селери.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Коктейлі алкогольні | Додав: unknown
Переглядів: 303
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz