У цьому простому у приготуванні рецепті мохіто, Гай Фіері замінює ром на горілку, додає яблучний сік і прикрашає коктейль часточками червоних і зелених яблук.
Інгредієнти:
►1/3 ст. горілки
►Жменю свіжої м'яти (приблизно 10 листків)
►1 ст. кубиків льоду
►Трохи звичайного сиропу (взяти цукор і воду в рівних частинах, нагріти до розчинення цукру, остудити)
►1/4 ст. яблучного соку
►2 часточки червоного яблука, для прикраси
►2 часточки зеленого яблука, для прикраси
Приготування:
- У високій склянці Мадлера розімніть листя м'яти. Викладіть зверху лід, налийте сироп, яблучний сік і горілку. Прикрасьте часточками червоного і зеленого яблук і подавайте.
bon appetit:)
|