Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Коктейлі алкогольні

Подвійний яблучний мохіто
11.02.2015, 21:58

 

У цьому простому у приготуванні рецепті мохіто, Гай Фіері замінює ром на горілку, додає яблучний сік і прикрашає коктейль часточками червоних і зелених яблук.

 


 

Інгредієнти:

 

►1/3 ст. горілки
►Жменю свіжої м'яти (приблизно 10 листків)
►1 ст. кубиків льоду
►Трохи звичайного сиропу (взяти цукор і воду в рівних частинах, нагріти до розчинення цукру, остудити)
►1/4 ст. яблучного соку
►2 часточки червоного яблука, для прикраси
►2 часточки зеленого яблука, для прикраси

 


 

Приготування:

 

  1. У високій склянці Мадлера розімніть листя м'яти. Викладіть зверху лід, налийте сироп, яблучний сік і горілку. Прикрасьте часточками червоного і зеленого яблук і подавайте.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Коктейлі алкогольні | Додав: unknown
Переглядів: 373
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz