Автор рецепта - Роберт Ірвін (Robert Irvine)
Інгредієнти:
►2 ст. віскі, Краун Роял
►6 ст. журавлинного соку
►4,5 ст. гранатового соку
►2 ст. апельсинового соку
►Сік 2 лаймів
►1 ст. цукру
►1 ст. свіжої журавлини, розрізати кожну ягоду навпіл
►Листя м'яти, для прикраси
Приготування:
- Змішати у великій морозотривкій пластиковій мисці віскі, 3 склянки журавлинного соку, гранатовий сік, апельсиновий сік, сік лайма, цукор і половину склянки води. Добре перемішати, накрити кришкою і поставити в морозильну камеру на 4-5 годин, під час охолодження перемішувати кожні 20 - 30 хвилин.
- Розкласти заморожену суміш в келихи, наповнивши їх на три чверті. Потім влити журавлинний сік і посипати журавлиною, перемішати, прикрасити алкогольний напій листочками м'яти.
bon appetit:)
|