Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Коктейлі алкогольні

Журавлинний "леш" з віскі
17.04.2016, 16:55

 

Автор рецепта - Роберт Ірвін (Robert Irvine)

 


 

Інгредієнти:

 

►2 ст. віскі, Краун Роял
►6 ст. журавлинного соку
►4,5 ст. гранатового соку
►2 ст. апельсинового соку
►Сік 2 лаймів
►1 ст. цукру
►1 ст. свіжої журавлини, розрізати кожну ягоду навпіл
►Листя м'яти, для прикраси

 


 

Приготування:

 

  1. Змішати у великій морозотривкій пластиковій мисці віскі, 3 склянки журавлинного соку, гранатовий сік, апельсиновий сік, сік лайма, цукор і половину склянки води. Добре перемішати, накрити кришкою і поставити в морозильну камеру на 4-5 годин, під час охолодження перемішувати кожні 20 - 30 хвилин.
  2. Розкласти заморожену суміш в келихи, наповнивши їх на три чверті. Потім влити журавлинний сік і посипати журавлиною, перемішати, прикрасити алкогольний напій листочками м'яти.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Коктейлі алкогольні | Додав: unknown | Теги: Коктейлі з віскі, Алкогольні коктейлі, Коктейлі Фрозен
Переглядів: 358
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz