Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Шоколад

Білий гарячий шоколад
03.02.2015, 23:47

 

Замість того щоб просто покласти міні-маршмеллоу в гарячу суміш з білого шоколаду і мигдалевого молока, Джада Де Лаурентіс використовує для перемішування готового напою спеціальні "ложечки" із закріплених на кінці паличок для льодяників великих шматочків маршеллоу в шоколадній глазурі.

 


 

Інгредієнти:

 

"Ложечки" з маршмеллоу:

►1 ст. (близько 170 г) гранул напівсолодкого шоколаду
►8 шматочків маршмеллоу

Гарячий шоколад:

►6 ст. несолодкого мигдалевого молока з ванільним смаком або 6 ст. ►незбираного молока
►1 ч. л. меленої кориці
►1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
►340 г поламаного шматочками білого шоколаду
►1 ст. л. сиропу агави
►Додаткові пристосування: 8 паличок для льодяників або морозива довжиною 15 см

 


 

Приготування:

 

  1. Для "ложечок!: Застелите маленьке деко пергаментним папером. Покладіть шоколад в маленьку миску і поставте її на парову баню. Нагрівайте, помішуючи, поки шоколад не розтане, а суміш не стане однорідною. У кожен шматочок маршмеллоу вставте паличку. Занурте маршмеллоу в шоколад, дайте надлишкам стекти назад в миску. Покладіть на підготовлений лист і поставте в холодильник до застигання, на 20 хв.

     

  1. Для гарячого шоколаду: Змішайте мигдальне молоко, корицю і мускатний горіх в каструлі об'ємом 5 л. На помірно сильному вогні доведіть до кипіння (але не кип'ятіть). Зніміть каструлю з вогню і додайте білий шоколад і сироп агави. Перемішуйте, поки шоколад не розтане, а суміш не стане однорідною, 2 хв. До подачі тримайте напій на слабкому вогні теплим.
  2. Розлийте гарячий шоколад по гуртках і подавайте з "ложечками" з маршмеллоу.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Шоколад | Додав: unknown
Переглядів: 320
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz